Fotbalist australian, uimit de ce-a gasit in Romania: "Nu ma asteptam la asa ceva"

Joi, 17 Ianuarie 2013, ora 07:47
6335 citiri
Fotbalist australian, uimit de ce-a gasit in Romania: "Nu ma asteptam la asa ceva"

Profesionalismul si organizarea de la Steaua l-au uimit pe Daniel Georgievski, fundasul dreapta cu dubla cetatenie, australiana si macedoneana.

Jucatorul transferat de Steaua in vara anului trecut vorbeste la superlativ despre experienta din Romania.

"Sincer, nu ma asteptam la asa ceva, sa fie atat de bine! Am auzit multe lucruri despre Romania, despre problemele pe care altii le-au avut, dar eu am doar impresii pozitive. Am venit aici pentru ca echipa joaca in cupele europene si pot sa spun ca organizarea este foarte buna, multi oameni lucreaza in jurul clubului si totul se face la cel mai profesionist mod", a dezvaluit Georgievski.

In prezent, Georgievski este accidentat si va rata dubla cu Ajax din Europa League, care va avea loc in luna februarie.

"Am fost examinat de unul dintre cei mai buni medici din Romania, iar el mi-a spus ca voi incepe alergarile in doua saptamani. Voi avea o placa in picior pana in luna mai, dar acest lucru nu ma va impiedica sa joc. In acest moment fac terapie de trei ori pe zi, iar in cantonamentul din Antalya voi incepe antrenamentele usoare. Ma astept sa revin pe teren in luna martie, insa nu cred ca voi fi gata pentru marea confruntare cu Ajax din Europa League", a explicat Georgievski.

Chiar daca a suferit prima accidentare grava din cariera, Georgievski spune ca nu a fost foarte afectat.

"Am incercat sa privesc doar partile pozitive din aceasta accidentare. Toata lumea credea ca mi-am rupt genunchiul, ceea ce putea fi mult mai rau si as fi avut nevoie de mai mult timp de recuperare. Din fericire nu s-a intamplat, iar accidentarea a venit inaintea pauzei de iarna, astfel ca nu am ratat multe meciuri. In plus, a fost in al zecelea meci pentru Steaua, ceea ce a insemnat ca s-a activat clauza pentru ramanerea mea la Steaua pentru inca 18 luni. Asa ca au fost si multe parti norocoase in aceasta accidentare", a mentionat jucatorul Stelei.

Daniel Georgievski a fost adus de Steaua liber de contract de la Osijek. El a devenit titularul postului de fundas dreapta in prima parte a campionatului.

Nascut la Blacktown (Australia) din parinti macedoneni, Georgievski a trait in Australia pana in 2007, cand a ales sa vina in Europa. Colegii de la Steaua l-au poreclit "Cangurul nebun".

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#Daniel Georgievski Steaua, #accidentare georgievski, #georgievski steaua , #stiri Steaua