Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Fotbalistul care vrea sa plece de la FCSB la Steaua

Vineri, 06 Iulie 2018, ora 19:33
7603 citiri
Fotbalistul care vrea sa plece de la FCSB la Steaua
Foto: SteauaFC.com

Un fotbalist in varsta de 23 de ani anunta ca va pleca de la FCSB la Steaua Bucuresti, echipa ce evolueaza in Liga 4 Bucuresti.

Alexandru Aldea este un jucator ce a prins o singura partida in echipa mare a ilfovenilor si va fi dat afara dupa ce, in ultimele doua sezoane, nu a primit sanse de a evolua.

Mijlocasul sustine ca va accepta de aceasta data rezilierea contractului si va renunta chiar la restantele financiare numai pentru a putea semna cu Steaua.

"M-am trezit dat in judecata la comisie, pentru rezilierea contractului, deoarece dansii vor sa se agate de un articol prin care sa demonstreze ca eu nu am jucat nici 2 la suta din meciuri intr-un sezon. Acel articol le da dreptul conducatorilor sa ceara rezilierea contractului, dar eu nici nu vreau sa ma mai apar deoarece doresc sa fiu declarat liber de contract. Daca ma duc la TAS oricum acolo o sa castig pentru ca pot sa demonstrez prin ce calvar am trecut in acesti doi ani in care nu am fost lasat sa joc nici macar pentru echipa a doua a clubului.

Dar nu vreau sa o fac, deoarece m-am inteles cu cei de la CSA Steaua sa ma duc la dansii la echipa. Prefer sa pierd toti banii doar ca sa scap de calvarul asta de la FCSB. Nu vreau sa imi distrug viata. Am discutat ultima oara cu nea Fane Iovan, iar dansul mi-a spus cand are lo reunirea echipei. Ma cunosc cu nea Fane de la lotul de juniori. Abia astept sa ma vad si cu nea Marius Lacatus pentru ca vreau sa le demonstrez ca ii pot ajuta in Liga 4 si nu sunt un fotbalist terminat, desi am doar 23 de ani. Eu dau randamentul cel mai bun pe postul de mijlocas central si le multumesc celor de la Steaua pentru sansa primita", a spus Alexandru Aldea pentru Fanatik.

Steaua se pregateste de al doilea sezon de Liga 4 dupa ce a pierdut lupta cu Academia Rapid, devenita intre timp FC R, atat pe teren, cat si la comisii.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Aldea FCSB Steaua, #transfer FCSB Steaua, #Steaua transfer 2018 , #stiri Steaua