Fratii Costea, umiliti in public

Luni, 21 Noiembrie 2011, ora 08:54
7202 citiri
Fratii Costea, umiliti in public

Fratii Florin si Mihai Costea, odinioara superstarurile Craiovei, au trait momente umilitoare la Piatra Neamt, teren pe care Steaua a pierdut intalnirea cu Ceahlaul.

Evolutiile slabe ale celor doi au facut ca spectatorii sa ii huiduie la aproape fiecare atingere de balon. Juniorul Mihai a avut parte de fluieraturi si injurii la scena deschisa in minutul 80, atunci cand a fost schimbat de antrenorul Ilie Stan.

Dupa fluierul de final al intalnirii, Florin Costea a fost chiar scuipat de sustinatorii Stelei prezenti pe stadionul din Piatra Neamt.

Dati afara de la Steaua

Momentele penibile pentru cei doi nu s-au terminat aici, in vestiar ei avand parte de o noua surpriza neplacuta.

Finantatorul echipei, Gigi Becali, i-a facut praf in direct la un post TV. nemultumit, Mihai i-a trimis latifundiarului un mesaj de pe telefonul mobil, sms care l-a facut pe Becali sa explodeze, el anuntand ca ambii frati vor parasi Steaua.

"Mihai Costea mi-a dat mesaj acum, ca cica el nu e mascariciul nimanui si ca din iarna ne despartim. Bine ma, ne intalnim manie, imi aduceti banii luati pana acum si aia e". a dezvaluit Gigi Becali la postul DigiSport.

Scandal urias la Steaua dupa infrangerea cu Ceahlaul

Fratii Costea au fost transferati la Steaua in aceasta vara, ambii de la Universitatea Craiova. Pentru Mihai, Steaua a platit 1.4 milioane de euro, in timp ce Florin a venit liber de contract.

Steaua, umilita la Piatra Neamt

Florin Costea a marcat doua goluri pentru Steaua, in timp ce Mihai a reusit cinci, fiind golgheterul echipei.

M.D.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#fratii costea umiliti public, #fratii costea dati afara steaua, #fratii costea criticati becali, #Steaua invinsa Ceahlaul , #stiri Steaua