Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Gloriile Stelei ataca Guvernul: Ne-am saturat! - Interviu

Sambata, 20 Aprilie 2013, ora 08:20
3346 citiri
Gloriile Stelei ataca Guvernul: Ne-am saturat! - Interviu

La scurt timp de la numirea noului Guvern, fostele glorii ale Stelei au fost ispitite cu o promisiune despre rentele viagere pe care ar fi urmat sa le primeasca. Vestea primita cu entuziasm s-a transformat insa intr-o promisiune electorala, spre dezamagirea fostilor mari fotbalisti ai Stelei care isi pierd rabdarea.

Cinci dintre componentii Stelei '86 au luat in serios promisiunea pe care ministrul Nicolae Banicioiu a facut-o la scurt timp de la investirea in functie si chiar au crezut ca vor beneficia de renta viagera pentru rezultatele obtinute.

Helmuth Duckadam, Mihai Majearu, Ilie Barbulescu, Adrian Bumbescu si Lucian Balan au depus dosare la sediul Ministerului Tineretului si Sportului, insa de mai bine de doua luni nu au mai primit niciun raspuns despre renta care ar fi trebuit sa fie de aproximativ 5.000 de lei pe luna.

Mihai Majearu, unul dintre fotbalistii care asteapta banii promisi de guvernanti a dezvaluit, intr-un interviu acordat Ziare.com, ca legendele Stelei incep sa puna la indoiala cuvantul lui Banicioiu.

In cadrul interviului, Majearu a afirmat ca nu-si imagina ca fostii fotbalisti pot fi dusi cu zaharelul inca o data, deoarece avea o impresie buna despre Nicolae Banicioiu.

El a oferit detalii si despre situatia sa financiara, dupa ce in urma cu cativa ani a beneficiat de un ajutor din partea fostilor colegi pentru a-si cumpara o locuinta.

Iata interviul pe care Mihai Majearu l-a acordat pentru Ziare.com:

Domnule Majearu, aveti vreo noutate despre renta viagera pe care Guvernul a promis-o fostelor glorii de la Steaua?

Ne-au promis acum doua luni ca ne vor da banii pentru renta viagera, dar nu s-a mai intamplat absolut nimic. N-avem niciun semn, nu ni s-a mai transmis nimic. Nu-mi dau seama ce s-a putut intampla de nu s-a rezolvat. Chiar credeam ca e ceva serios, ca doar a promis un ministru, nu un om de pe strada. Ma gandeam ca e un om serios, dar acum, sincer, ne-am saturat de promisiuni!

Credeti ca se vor tine de cuvant sau a fost doar o promisiune electorala?

Asteptam sa vedem ce se intampla. Promisiuni au mai fost si nu s-au mai concrezitat. Speram ca de data asta sa fie altfel. Daca se tine de cuvant, bravo lui. Dar daca nu... O sa fim dezamagiti!

Cine se ocupa de rezolvarea problemei?

Helmuth Duckadam s-a ocupat de dosare, insa acum, in situatia in care este, nu l-am mai cautat sa-l intreb. Are lucruri mai importante de facut. Esential este sa se faca el bine.

Stiu ca ati avut anumite probleme financiare, ati beneficiat si de un ajutor din partea fostilor colegi. Care mai este situatia dumneavoastra?

Problemele mele s-au rezolvat cat de cat. Am intrat in normalitate, ma descurc si eu cum pot.

Lucrati pe undeva in fotbal?

Momentan nu mai lucrez nicaieri dupa ce s-a inchis scoala de fotbal Marius Lacatus. Au fost probleme cu banii acolo, e criza financiara ca peste tot. Am asteptat sa treaca iarna, nu m-am grabit sa-mi caut un loc. Stiti cum e, locurile sunt ocupate, asa ca stam pe bara o perioada.

Nici la Steaua nu mai aveti loc. Ce parere aveti despre ce se intampla la club?

Ce rost are sa mai vorbesc eu despre ce se intampla acolo? Generatia noastra e pe duca, s-a decis sa fim indepartati de acolo... Nu e doar cazul meu. Nu mai are rost sa vorbesc eu, mai ales ca nu sunt implicat. Nu stiu ce se intampla in interior.

Nici macar in loja nu e spatiu pentru fostele glorii. Patronul s-a opus ideii de a oferi o loja pentru fostele glorii...

Asta e... E patronul clubului, face ce doreste la Steaua. Daca asa a decis el...

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#renta viagera steaua, #interviu Mihai Majearu, #Steaua 86 Guvern, #renta viagera Guvern , #stiri Steaua