Habibou, omul cu masca de... carbon

Joi, 21 Februarie 2008, ora 16:22
1971 citiri
Habibou, omul cu masca de... carbon

Antrenamentul de joi a fost primul in care Habib Habibou a purtat noua sa masca de protectie din carbon, care a fost confectionata in Romania, la Ortopedica SA, de catre profesorul Radu Mihnea.

Aceasta are rolul de a-i proteja osul zigomatic drept si va fi purtata de jucator in urmatoarele 2-3 saptamani, atat la antrenamente, cat si in meciurile oficiale, informeaza site-ul oficial al Stelei.

"Masca lui Habib este speciala, fiindca are rolul de a-i proteja osul zigomatic la nivelul caruia a avut loc fractura si este putin diferita fata de cele purtate in cazul fracturilor de piramida nazala. Imbucurator este faptul ca cei de la Ortopedica SA au realizat masca in Romania, prin intermediul profesorului Radu Mihnea, la un nivel de maxima calitate, nefiind necesar sa mai apelam la specialistii din Italia sau Spania. Jucatorul nu este incomodat de masca si va putea juca fara probleme", a declarat medicul echipei din Ghencea, Radu Paligora, pentru sursa citata.

Va reamnintim ca stelistul a fost accidentat in partida amicala disputata in compania bulgarilor de la Levski Sofia, suferind o fractura la nivelul fetei.

Citeste si:
Sorana Cîrstea a revenit cu o victorie în circuitul WTA
Sorana Cîrstea a revenit cu o victorie în circuitul WTA
Sorana Cîrstea a început foarte bine săptămâna. Ea s-a calificat în optimile de finală ale turneului WTA de la Portoroz (Slovenia). În primul tur, Sorana Cîrstea a învins-o cu scorul...
Lupte de stradă la Dej! Fanii steliști l-au bătut groaznic pe un fost consilier local VIDEO
Lupte de stradă la Dej! Fanii steliști l-au bătut groaznic pe un fost consilier local VIDEO
Scene incredibile la Dej, acolo fanii steliști și-au dat din nou în petec. Suporterii veniți de la București pentru meciul din Liga 2 au luat la bătaie un fost consilier local. Totul...
Sursa: Ziare.com
Comentarii