Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Huliganul care l-a atacat pe Galamaz era drogat

Luni, 31 Octombrie 2011, ora 10:50
3550 citiri
Huliganul care l-a atacat pe Galamaz era drogat

Dragos Enache, suporterul Petrolului care a intrat luni seara pe terenul de joc si l-a lovit pe stelistul George Galamaz cu pumnul in fata, a consumat droguri inaintea partidei de la Ploiesti.

Dupa ce a fost retinut la stadion, huliganul a fost condus la Spitalul Judetean Ploiesti, unde i s-au recoltat probe de sange, iar rezultatele preliminare au aratat ca acesta consumase droguri inainte de a intra pe "Ilie Oana".

Testele vor fi repetate insa la Institutul de Medicina Legala pentru confirmarea rezultatelor preliminare, informeaza site-ul observatorulph.ro.

Agresorul a declarat medicilor ca a consumat mai multe doze de bere inainte de meci.

Jucatorul stelist George Galamaz a fost lovit de un suporter al Petrolului cu pumnul in cap, langa ureche, si a cazut la pamant sangerand. In apararea sa a sarit Novak Martinovici, care, dupa ce l-a bruscat pe suporter, l-a lovit violent cu piciorul in fata. Ceilalti jucatori stelisti l-au inconjurat pe suporter si l-au lovit.

Scene de groaza la Ploiesti: Fanii Petrolului au produs haos la meciul cu Steaua

Galamaz a fost scos pe targa, in timp ce Martinovici si Stanca au fost eliminati. Jucatorii Stelei au protestat si l-au inconjurat pe Robert Dumitru, insa fanii ploiesteni nu s-au oprit. Pentru cateva momente, jocul a fost reluat.

Petrolul - Steaua, meci suspendat. Steaua va castiga la masa verde

Dupa ce Steaua a facut 2-0 din penaltiul lui Mihai Costea, in locul lui Stanca, eliminat, a intrat Tatarusanu, dar cand acesta se pregatea sa intre in careu a fost lovit cu o petarda aruncata de fanii ploiesteni. Apoi, Tatarusanu si-a revenit si a putut sa plece din zona de conflict, iar arbitrul Robert Dumitru a hotarat intreruperea meciului.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#huligan drogat Steaua Petrolul, #huligan drogat Galamaz, #Galamaz batut huligan , #stiri Steaua