Ilie Nastase face o dezvaluire incendiara in conflictul dintre Steaua si Armata

Luni, 09 Februarie 2015, ora 20:20
5863 citiri
Ilie Nastase face o dezvaluire incendiara in conflictul dintre Steaua si Armata
Foto: Daily Mail

Fostul mare jucator de tenis Ilie Nastase s-a intalnit, luni, cu Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, si a oferit detalii despre conflictul existent intre echipa lui Gigi Becali si Clubul Sportiv al Armatei Steaua.

Ilie Nastase a dezvaluit ca Mircea Dusa i-a transmis ca, in realitate, clubul de fotbal nu mai doreste sa foloseasca emblema veche.

"Cei de la Steaua nu s-au dus la discutii cu generalul Zisu. Domnul Dusa e de acord sa le lase sigla Stelei, dar sa dea ceva si la Clubul Sportiv. Sunt si eu de acord cu el. Suma nu s-a discutat, nu s-a negociat", a spus Ilie Nastase la Digi Sport.

Totodata, Nastase le-a recomandat celor de la echipa de fotbal sa inceapa negocierile cu Armata.

"E gresit dupa parerea mea sa nu vrea sa se aseze la masa. Mie mi s-a transmis ca trebuie sa dea bani. Fiecare trage sa se plateasca mai putin sau mai mult. Nu s-a ajuns la o suma care sa fie buna pentru toata lumea. Cred ca Gigi Becali ar trebui sa stea de vorba, sigla Stelei e mult mai importanta", a completat Nastase.

Desi oficialii echipei lui Gigi Becali s-au inteles, la mijlocul lunii ianuarie, cu reprezentantii Clubului Sportiv al Armatei privind dreptul de folosire al marcii Steaua, acest lucru nu se va intampla in viitorul apropiat.

In cazul in care acest lucru s-ar intampla, Steaua ar incalca hotararea ICCJ, conform spuselor lui Valeriu Argaseala.

Inalta Curte de Casatie si Justitie a hotarat, la inceputul lunii decembrie, ca Gigi Becali sa piarda marca Steaua, dupa un litigiu cu Clubul Sportiv al Armatei Steaua. Decizia instantei este definitiva si irevocabila.

CSA Steaua a cedat dreptul de utilizare al marcii Steaua catre Asociatia Fotbal Club Steaua in 1998, insa societatea a fost falimentata. In locul ei a aparut Fotbal Club Steaua, detinuta de Gigi Becali, care a continuat sa foloseasca marca "Steaua".

Armata a contestat, insa, acest drept si, dupa ce Tribunalul Bucuresti si Curtea de Apel Bucuresti i-au dat castig de cauza lui Becali, Inalta Curte a revenit si a hotarat ca omul de afaceri trebuie sa piarda marca "Steaua".

C.S.

Citește și:
Cele trei nume luate în considerare PSD pentru prezidențialele din 2024. Ciolacu susține că nu-l interesează
Cele trei nume luate în considerare PSD pentru prezidențialele din 2024. Ciolacu susține că nu-l interesează
Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat că nu se gândește să candideze la alegerile prezidențiale din 2024, însă nu a exclus alte trei nume care se vehiculează a fi reprezentantul...
Cine este președintele filialei din România a Fratelli d’Italia, formațiunea care a câștigat alegerile din Italia
Cine este președintele filialei din România a Fratelli d’Italia, formațiunea care a câștigat alegerile din Italia
Fratelli d’Italia, partidul care a câștigat cele mai recente alegeri parlamentare din Italia, are din 2020 o filială și în România, condusă de către Alessandro Console, un om de afaceri...