Ilie Stan, foc si para pe Gigi Becali

Miercuri, 15 Februarie 2012, ora 09:54
4011 citiri
Ilie Stan, foc si para pe Gigi Becali

Gigi Becali l-a scos din sarite pe Ilie Stan.

Antrenorul Stelei e suparat foc ca echipa nu dispune de un teren de antrenament si e nevoita sa se pregateasca la Mogosoaia sau pe terenuri sintetice, cu doar cateva zile inaintea meciului cu Twente Enschede.

"Am fi evitat toate problemele cu care ne confruntam daca echipa ar fi revenit in Ghencea. Acolo ne-ar fi fost foarte usor pentru ca nici jucatorii nu mai erau nevoiti sa mearga pana la Mogosoaia, sa se echipeze si apoi sa plece pana in Herastrau ca sa se antreneze. Chiar e greu in asa conditii", a spus Ilie Stan la GSP TV.

Editia tiparita a Gazetei Sporturilor dezvaluie ca nervii lui Ilie si ai secunzilor sai au ajuns sa fie intinsi la maximum, iar zilele trecute au avut o discutie dura cu Gigi Becali.

"Asa nu se mai poate, asta e amatorism total! Nu putem sa pregatim in asemenea conditii un meci de Europa League. Pur si simplu nu se poate!", i-ar fi reprosat Stan lui Becali.

Insa, finantatorul "ros-albastrilor" nu l-a bagat in seama si, mai mult, a plecat in Vrancea la deszapezit, in loc sa stea aproape de echipa in aceste zile.

Intalnirea dintre Steaua si Twente, din prima mansa a 16-imilor Europa League, e programata joi, de la ora 22:05, pe National Arena.

Partida va fi transmisa in direct de site-ul Ziare.com.

I.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce legături a avut Doru Viorel Ursu cu fotbalul și cu Gigi Becali: ”Eu sunt slugă credincioasă. Ce zice, aia fac!”
Ce legături a avut Doru Viorel Ursu cu fotbalul și cu Gigi Becali: ”Eu sunt slugă credincioasă. Ce zice, aia fac!”
Cu profundă tristețe, familia lui Doru Viorel Ursu a anunțat trecerea la cele veșnice a fostului politician care a activat mult timp în domeniul justiției, ca avocat, judecător și procuror,...
Transfer confirmat. În ce campionat va juca Florinel Coman, dorit în Bundesliga
Transfer confirmat. În ce campionat va juca Florinel Coman, dorit în Bundesliga
Eroul lui FCSB din partida cu Universitatea Craiova, Florinel Coman, a declarat că acesta va fi ultimul lui sezon la echipa roș-albastră, iar patronul Gigi Becali a confirmat transferul....
#Ilie Stan, #Gigi Becali, #Steaua antrenamente meci Twente, #Steaua Twente Europa League , #stiri Steaua