Ladislau Boloni, reactie surpriza in conflictul dintre Becali si Armata

Marti, 09 Decembrie 2014, ora 22:43
5752 citiri
Ladislau Boloni, reactie surpriza in conflictul dintre Becali si Armata

Unul dintre cei mai importanti contestatari ai lui Gigi Becali, Ladislau Boloni, a reactionat printr-o scrisoare deschisa dupa conflictul dintre echipa de fotbal si Armata. In cadrul scrisorii, Boloni solicita Armatei sa il lase in pace pe Gigi Becali.

Iata scrisoarea lui Ladislau Boloni, publicata de SportNews:

"Ce castiga Armata din toate astea? Nu cunosc dedesubturile legale, dar vorbeste fostul sportiv al Stelei. Vremurile se schimba. Pana la urma, indiferent ce spun Armata si patronul, de acolo de unde este, Steaua nu e nici macar a suporterilor. Steaua este a Romaniei!

La fel ca manastirile acelea din Moldova, care nu apartin celor care merg la rugaciuni, nici preotului care slujeste acolo, apartin patrimoniului national! Nu ai dreptul sa-ti bati joc de asa ceva!

Armata vrea sa recucereasca gloriile. Si nu ma gandesc doar la Cupa Campionilor Europeni, ma gandesc la handbal, la Gatu, la echipa fantastica de hochei. Gigi Becali nu se gandeste la astea, vrea sa savureze cat mai mult din acest club de fotbal. A finantat echipa, sigur, cu capacitatea lui financiara si intelectuala, aia pe care o are. E normal sa se intrebe: 'Stai, domnule, eu unde sunt?'.

O asemenea problema merita un tratament foarte inteligent. Trebuie gasita formula de trecere a echipei din proprietatea statului la proprietate privata. Asta nu trebuie sa fie un razboi intre Ministerul Apararii Nationale si proprietar.

Vrem sa avem un nou Rapid, un nou Dinamo, o noua Steaua, Ministerul Transporturilor, Politia, Internele ori Armata trebuie sa aiba capacitatea necesara de a preda stefeta mai departe. Viitorul este in mainile investitorilor."

Oficialii echipei lui Gigi Becali si reprezentantii Clubului Sportiv al Armatei Steaua au semnat, luni, un armistitiu, insa "razboiul" este departe de a se fi incheiat.

Echipa de fotbal poate folosi marca Steaua la ultimele doua meciuri, iar cele doua parti se vor intalni dupa 15 decembrie pentru a incerca sa ajunga la o intelegere.

Inalta Curte de Casatie si Justitie a hotarat, miercuri, ca Gigi Becali sa piarda marca Steaua, dupa un litigiu cu Clubul Sportiv al Armatei Steaua. Decizia instantei este definitiva si irevocabila.

CSA Steaua a cedat dreptul de utilizare al marcii Steaua catre Asociatia Fotbal Club Steaua in 1998, insa societatea a fost falimentata. In locul ei a aparut Fotbal Club Steaua, detinuta de Gigi Becali, care a continuat sa foloseasca marca "Steaua".

Armata a contestat, insa, acest drept si, dupa ce Tribunalul Bucuresti si Curtea de Apel Bucuresti i-au dat castig de cauza lui Becali, Inalta Curte a revenit si a hotarat ca omul de afaceri trebuie sa piarda marca "Steaua".

C.S.

Citeste si:
Cum a devenit obez aparatul bugetar din România: „Fiecare ministru și-a adus oameni de care nu te poți atinge”
Cum a devenit obez aparatul bugetar din România: „Fiecare ministru și-a adus oameni de care nu te poți atinge”
În contextul în care România se apropie din ce în ce mai mult către o criză economică, numărul angajaților la stat crește de la lună la lună. Totodată, deși premierul Nicolae Ciucă a...
Șansele ca PNL să cedeze în favoarea impozitului progresiv. Consultant politic: ”Este aceeași meteahnă a lui Liviu Dragnea”
Șansele ca PNL să cedeze în favoarea impozitului progresiv. Consultant politic: ”Este aceeași meteahnă a lui Liviu Dragnea”
Impozitul progresiv este noul măr al discordiei în coaliția de guvernare, o idee susținută de tabăra PSD, dar criticată de tabăra PNL. De când a fost vehiculată ideea, politicienii...