Mai multe bunuri ale Stelei, sub sechestru

Miercuri, 20 Iulie 2011, ora 17:27
2703 citiri
Mai multe bunuri ale Stelei, sub sechestru

Sectia comercial a Tribunalul Bucuresti a instituit, la 11 iulie, sechestru asigurator asupra mai multor bunuri ale clubului Steaua.

Sechestrul asigurator a fost instituit asupra a 33 de autoturisme ale FC Steaua, pana la concurenta sumei de 783.655,34 de lei, in baza datoriei pe care o solicita Clubul Sportiv al Armatei Steaua gruparii de fotbal, informeaza Mediafax.

Conducerea gruparii "ros-albastre" nu este insa ingrijorata de decizia Tribunalului Bucuresti, pentru ca "este o masura normala in litigiul cu CSA Steaua", cu privire la datoria clubului de fotbal din folosirea bazei sportive din Bulevardul Ghencea.

Ca raspuns, finantatorul Gigi Becali a decis sa mute echipa de pe stadionul din Bulevardul Ghencea pe National Arena, fiind dispus sa revina asupra hotararii numai daca CSA Steaua micsoreaza semnificativ chiria pentru Complexul Sportiv.

Totodata, Ministerul Apararii este foarte aproape de a-i lua brand-ul "Steaua" lui Gigi Becali, latifundiarul urmand a ramane doar cu lotul de jucatori, locul in prima liga si palmaresul din anul 2003 si pana in prezent.

Armata, la un pas de a-i lua Steaua lui Gigi Becali

Clubul Sportiv al Armatei (CSA) Steaua a depus o actiune la Tribunalul Bucuresti prin care solicita retragerea dreptului de a folosi brand-ul "Steaua" gruparii patronate de Becali.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Steaua sub sechestru, #Gigi Becali, #datorii Steaua , #stiri Steaua