Marturia care arunca in aer fotbalul romanesc: Blat la un meci al Stelei?

Marti, 15 Aprilie 2014, ora 08:24
3724 citiri
Marturia care arunca in aer fotbalul romanesc: Blat la un meci al Stelei?
Foto: Prosport

Fostul fotbalist Marius Postolache arunca in aer fotbalul romanesc cu dezvaluiri despre un posibil blat facut de cei de la Steaua in urma cu trei ani.

Este vorba despre meciul dintre Sportul si Steaua, din etapa a 27-a a campionatului 2010/2011, incheiat cu victoria "ros-albastrilor".

"Studentii" au deschis scorul dupa o ora de joc, insa brazilianul Maicon a adus victoria Stelei cu doua goluri marcate in ultimele 10 minute, pe fondul unor gafe uriase din defensiva celor de la Sportul.

"Am avut meci cu cei de la Steaua, jucand fotbal la Sportul Studentesc. Eu stiu cum am pierdut cu 2-1, cand a dat fostul jucator care a murit din pacate. Maicon, da. Daduse doua goluri si au castigat cu 2-1. Deci a fost o intreaga nebunie si un intreg scandal si asa mai departe. Cum a inceput, asa s-a si terminat. Am si jucat. Din pacate, Ratiu a cazut pentru ca trebuiau tapi ispasitori. Este foarte urat cand simti ca s-a intamplat ceva si pur si simplu nu stii cum sa afli adevarul. Atata tot. Si din pacate, Alin Ratiu, in momentul respectiv, chiar a fost un jucator ce si-a aparat corect sansele. Si el a fost scos tap ispasitor si a avut foarte multe de suferit apoi. Din pacate.

Au fost (jucatori care nu si-au aparat corect sansele - n.red.). Da, au fost, tinand cont ca eram neplatiti de 6, 8 sau 10 luni de zile. Eram neplatiti de catre Vasile Siman. Din pacate", a dezvaluit Marius Postolache in ProSport.

Dinu: Nu s-a prescris fapta!

Administratorul delegat al celor de la Dinamo, Cornel Dinu, unul dintre oamenii care au acuzat meciul dintre Steaua si Sportul, sustine si acum o ancheta in acest caz.

"Nu s-a prescris fapta, au trecut doar 3 ani de atunci. Nu e inca totul pierdut in tara asta, dar parca nici nu avem vreo sansa sa obtinem ceva. Ramanem cu speranta", a declarat Dinu, potrivit sursei citate.

"Este o aberatie care nici macar nu trebuie comentata", a fost pozitia oficiala a clubului din Ghencea.

Fostul fotbalist Marius Postolache a fost nevoit sa renunte la sport dupa ce a dezvaluit mai multe aranjamente facute de cei de la Vointa Sibiu.

Postolache nu si-a mai gasit o echipa si a fost nevoit sa se angajeze pe un santier pentru a putea supravietui.

Acum, presedintele FRF, Razvan Burleanu, promite ca il va sprijini pe acesta, inclusiv cu un post in cadrul Federatiei, daca marturiile lui se vor dovedi adevarate.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Sportul Steaua blat, #Sportul Steaua 2011, #Steaua blat Liga 1, #Postolache blaturi fotbal romanesc , #stiri Steaua