Ziare.com

Medicul Stelei, despre starea lui Galamaz

Luni, 31 Octombrie 2011, ora 07:29

   

Medicul Stelei, despre starea lui Galamaz
Fotbalistul George Galamaz, lvoit de un huligan in timpul partidei Petrolul - Steaua, se afla in afara oricarui pericol si nu va mai fi operat dupa rezultatele primelor investigatii.

Medicul Stelei, Radu Paligora, a anuntat ca fundasul a fost diagnosticat cu traumatism craniocerebral, fara a avea insa si fractura de os zigomaiv, asa cum se credea la inceput.

"Galamaz este bine acum, este stabil. Diagnosticul este un traumatism craniocerebral prin agresiune. Se exclude din fericire fractura osului zigomatic. El va ramane internat pentru investigatii suplimentare. Exista in continuare suspiciunea unei fisuri a timpanului drept. Maine vom afla mai multe despre acest diagnostic.

Toate investigatiile de pana acum exclud varianta unei operatii. Este doar tumefactie, osul este integru si se exclude orice hematom intercranian. Trebuie sa finalizam toate investigatiile, dar din punct de vedere sportiv vorbim de o pauza de cel putin o saptamana. George Galamaz este insa in afara oricarui pericol, iar acum nu mai este nici in stare de soc.", a spus Paligora, potrivit Mediafax.

Scene de groaza la Ploiesti: Fanii Petrolului au produs haos la meciul cu Steaua

Galamaz va fi operat

George Galamaz a fost lovit cu pumnul in fata de un suporter al Petrolului care a patruns pe terenul de joc in minutul 44 al disputei de la Ploiesti.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3843 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor