Mihai Stoica explica scandalul monstru de la Skopje

Marti, 23 Iulie 2013, ora 16:11
4552 citiri
Mihai Stoica explica scandalul monstru de la Skopje

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a explicat motivele pentru care a agresat cativa jurnalisti la Skopje (Macedonia), inaintea antrenamentului oficial pe care echipa lui Laurentiu Reghecampf l-a efectuat luni seara.

Mihai Stoica sustine ca regreta acest incident care, in opinia sa, este cauzat de jurnalistii care nu au respectat interdictia primita din partea clubului.

Totodata, Stoica a negat ca ar fi folosit forta fizica pentru a-i scoate pe jurnalisti din stadion.

"Imi cer scuze ca am avut acea iesire, dar nu este normal sa fim provocati la modul asta. Noi am anuntat ca antrenamentul este inchis, insa cei de la trustul Pro au intrat peste noi fara acordul nostru, incalcand ordinele politiei locale si ale organizatorilor. Este o minciuna sfruntata, n-am bruscat pe nimeni. Am avut un vocabular mai colorat ca asa e la stadion. Jurnalistii au nesocotit toate masurile luate de organizatori si au intrat fraudulos pe stadion. I-am luat telefonul din mana pentru ca ma sfida si ma filma in fata. I-am dat telefonul inapoi, n-am agresat-o", a spus MM Stoica la Digi Sport.

Scene incredibile in Macedonia: Jurnalisti romani, batuti de oamenii lui MM Stoica

In incercarea de a se apara, Stoica a mentionat ca si oamenii politici au avut un astfel de comportament.

"Am gresit, dar nu sunt primul care face asta. Au facut-o si oameni politici. Suntem barbati, se intampla", a adaugat Stoica.

Jurnalistii trustului Pro au fost agresati de managerul general Mihai Stoica, ajutat de doi bodyguarzi ai clubului Steaua, pentru ca au intrat pe stadion la antrenamentul oficial programat inaintea meciului cu Vardar Skopje.

Mihai Stoica a fost dus la Politia din Skopje dupa ce reportera ProTV agresata a obtinut un certificat medico-legal.

Conducatorul campioanei Romaniei a primit o amenda de aproximativ 400 de euro pentru incidentul pe care l-a creat.

C.S.

Citeste si:
Marcel Ciolacu, despre modificarea Constituției pentru ca Iohannis să mai poată avea un mandat: „Mergem pe urmele lui Putin?”
Marcel Ciolacu, despre modificarea Constituției pentru ca Iohannis să mai poată avea un mandat: „Mergem pe urmele lui Putin?”
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminică, 29 mai, că foşti miniştri de justiţie ai PSD au discutat „în mod discret” cu profesionişti din domeniu pe tema unei eventuale...
„Nu există partener mai puternic pentru SUA decât România” susține senatorul american Robert Portman
„Nu există partener mai puternic pentru SUA decât România” susține senatorul american Robert Portman
Senatorul american Robert Portman, care efectuează sâmbătă, 28 mai, o vizită în România, a declarat că nu există pentru Statele Unite prieten mai puternic decât ţara noastră....