Mirel Radoi reactioneaza dupa atacul fara precedent al lui Becali

Marti, 22 Decembrie 2015, ora 08:03
13143 citiri
Mirel Radoi reactioneaza dupa atacul fara precedent al lui Becali
Foto: Hepta.ro

Mirel Radoi i-a dat replica lui Gigi Becali, dupa atacul foarte dur din miez de noapte, referitor la modul in care s-a produs despartirea fostului director sportiv de Steaua.

Dupa ce Becali i-a reprosat ca nu i-a raspuns la telefon, Radoi a sustinut ca are principii peste care nu poate trece.

"Daca esti patron si eu sunt antrenor, trebuie sa-ti raspund la telefon? Sa ce? Nu m-am simtit umilit. Eu am ideile mele, am principiile mele. Daca nu le-am prezentat asa cum trebuie, asta e, mergem mai departe. Eu cred in ele! Daca incercam sa ridic telefonul, acum eram la Pitesti si nu aici. Pana la urma, ma bucur ca am renuntat, echipa e pe un drum bun, nu trebuie sa dea socoteala nimanui", a spus Radoi la Dolce Sport.

Apoi, Radoi l-a criticat din nou pe Becali pentru ca l-a dat afara pe Dica dupa un singur meci, desi promisese ca-l va lasa pana in iarna.

"Eu n-am cerut explicatii de ce l-a dat afara pe Dica, dar nu mi se pare normal sa-mi spui sa-l las si tu sa-l dai afara dupa un meci. Trebuia sa-l sune si sa-i spuna ca-l da afara si apoi sa anunte. Imi pare rau ca s-a terminat asa si ca nasul a avut reactia asta", a mentionat Radoi.

In incheiere, Radoi i-a amintit lui Becali modul in care s-a produs venirea sa la Steaua in vara.

"Eu nu m-am autopropus niciodata la Steaua, nu i-am spus sa ma ia. El a venit cu ideea. Intr-adevar, a riscat 1 milion de euro, dar oricand si-i poate scoate numai prin vanzarea lui Hamroun. Am avut deja o oferta de 1,5 milioane de euro din Arabia Saudita pentru el dupa doar 2 luni", a conchis Radoi.

Gigi Becali, dezvaluiri fara precedent de la Steaua: Cum a demisionat Radoi si revenirea incredibila a lui Reghecampf

Intaratat de anumite declaratii ale lui Mirel Radoi, Becali a rabufnit si a povestit o serie de detalii incredibile, inclusiv despre o disputa pe care a avut-o cu finul sau in cantonament.

Becali a iesit la atac dupa ce Radoi a dezvaluit ca a decis sa demisioneze dupa o vizita a lui Becali la echipa unde mai multi jucatori au fost terfeliti in vestiar.

"Mirel Radoi, daca se astepta sa fie dat afara si daca eu aveam un plan, nu il rugam pe Mirel sa-i spuna lui Dica sa ramana staff-ul. L-am convins pe Reghe in ultima zi. Eu nu trebuia sa ii promit nimic lui Radoi, eu l-am rugat sa lase staff-ul si atat! Nu trebuia sa ii dau raportul eu lui Mirel!

Exista vreo lege penala sau un regulament care nu imi da voie sa ma duc sa vorbesc la cantonament cu echipa? Daca nu exista, atunci fiecare face ce vrea in casa lui!", a afirmat Becali, luni seara.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Mirel Radoi reactie Gigi Becali , #stiri Steaua