Motivul pentru care FRF nu o mai lasa pe Steaua pe Arena Nationala

Sambata, 20 Iulie 2013, ora 11:28
4741 citiri
Motivul pentru care FRF nu o mai lasa pe Steaua pe Arena Nationala

Dupa ce Steaua Bucuresti a fost trasa la sorti pentru a juca impotriva gruzinilor de la Dinamo Tbilisi in turul III preliminar UEFA Champions League, mansa retur urmand sa aiba loc "acasa", FRF a anuntat ca nu ar fi de acord sa ii lase pe campionii Romaniei sa joace partida decisiva pe Arena Nationala.

Si asta din cauza unui singur motiv principal, de a proteja gazonul, care va urma in scurt timp sa fie inlocuit total. Iar lucrarile ar urma sa aiba loc fix in perioada in care Steaua va trebui sa joace aceasta mansa decisiva pentru calificarea in play-off-ul Ligii Campionilor.

Iar acelasi lucru este planuit de FRF si presedintele sau, Mircea Sandu pentru Astra Giurgiu, care ar urma sa joace si ea returul turului III preliminar Europa League acasa, daca trece de Omonia Nicosia, tot pe National Arena.

Problema asadar se anunta una extrem de delicata pentru Steaua, care anvizajeaza o dubla complicata cu cei de la Dinamo Tbilisi. Singurul stadion disponibil pentru stelisti ar fi Ghencea, acolo unde acestia vor juca sambata seara, cu Ceahlaul, in prima etapa de Liga I, sezonul 2013/2014.

Deja managerul Mihai Stoica s-a aratat nemultumit de acest plan al FRF, aratand ca o calificare a unei echipe romanesti in grupele Ligii este mult mai benefica pentru fotbalul romanesc, decat o refacere a gazonului pe Arena. Problema este ca FRF vrea sa aiba un gazon perfect pentru echipa nationala, pentru intalnirile cu Ungaria si Turcia, din preliminariile CM 2014.

Campioana Georgiei a trecut in prima mansa a turului II preliminar de Streymur din Feroe cu 6-1 si e ca si calificata mai departe. Steaua a invins pe Vardar cu 3-0 si pare si ea scapata de emotii.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#frf nu lasa steaua arena nationala, #steaua pericol nu e lasata pe, #steaua meci dinamo tbilisi arena nationala , #stiri Steaua