Mutarea de senzatie pregatita de Reghecampf: Va fi o adevarata bomba! - Interviu

Joi, 03 Decembrie 2015, ora 15:00
12744 citiri
Mutarea de senzatie pregatita de Reghecampf: Va fi o adevarata bomba! - Interviu
Foto: Facebook/Laurentiu Reghecampf

Revenirea lui Laurentiu Reghecampf la Steaua i-a luat prin surprindere pe apropiatii antrenorului, care dezvaluie ca acesta pregateste o "adevarata bomba" dupa intoarcerea la campioana Romaniei.

Fostul fotbalist al Stelei Vivi Rachita a vorbit, intr-un interviu acordat Ziare.com, despre revenirea lui Reghecampf, explicand motivul pentru care a fost surprins.

Rachita a comentat si mutarile pe care Reghecampf le pregateste la Steaua, mentionand ca aducerea lui Ciprian Marica ar fi "o adevarata bomba".

De asemenea, Rachita a mentionat ca sansele Stelei la titlu cresc considerabil dupa revenirea lui Reghecampf.

Iata interviul acordat Ziare.com de Vivi Rachita:

V-a surprins revenirea lui Reghecampf la Steaua?

Pentru mine este surprinzatoare. In urma cu doua zile am vorbit cu el, era la Varna si se arata surprins ca se spunea ca a fost la meciul Stelei, cand el era, de fapt, in Bulgaria. Vorbisem cu el sa facem o colaborare la Litex, eu fiind un fost jucator acolo si vorbitor de limba bulgara. Nu s-a putut in toamna si amanasem pentru iarna.

El imi spunea ca isi face planuri de viitor cu Litex, se gandea la echipa, dar iata ca aseara a venit aceasta oferta de nerefuzat, iar Reghecampf s-a intors la Steaua. Oricum, stiam ca Steaua este in sufletul lui si ca isi dorea ca in viitor sa revina. Oferta de aseara l-a facut sa se razgandeasca.

Sa ne asteptam la o colaborare la Steaua?

Nu, in niciun caz nu voi veni la Steaua.

De ce nu a reusit Mirel Radoi?

Din cauza greselilor manageriale facute in vara. S-au adus jucatori de la echipe retrogradate, fara o mentalitate specifica pentru lupta la titlu. Este foarte greu sa te bati la castigarea campionatului cand tu aduci jucatori de la echipele retrogradate.

Nici macar Alcenat, un fotbalist cu o cota buna, nu a reusit sa se impuna...

Daca va aduceti aminte, Alcenat a avut asemenea probleme si cand a venit la Petrolul. Dupa primele meciuri, conducatorii de acolo erau destul de nemultumiti de el. Este un jucator din Haiti, mai aparte, are nevoie de timp. Daca i se vor da sanse si incredere sunt convins ca-si va arata valoarea si la Steaua.

De cate transferuri are Steaua nevoie in momentul de fata?

La ce-am vazut in ultima perioada, Steaua are nevoie de jucatori noi pe absolut toate posturile. Dar nu conteaza doar sa-i aduci numeric, ci sa-i si alegi cu cap. Ai nevoie de jucatori de valoare, cu personalitate. Iar cand au personalitate, nu merge sa-i desfiintezi la televizor dupa meci.

Steaua cauta cu disperare un atacant, un numar 9. Vedeti vreo solutie buna in Liga 1?

In Liga 1 nu vad nicio solutie potrivita pentru acest post. Dar am inteles ca Reghecampf a discutat cu Marica, iar acest transfer, daca se va face, va fi o adevarata bomba. Dupa parerea mea, Marica este cel mai bun atacant roman al momentului, iar absenta sa se vede si la echipa nationala. Marica ar putea sa-si relanseze cariera daca va veni la Steaua.

Ar trebui sa ne asteptam sa vedem o alta atitudine din partea jucatorilor de la Steaua?

Sunt convins ca vom vedea o alta atitudine, dar pe langa atitudine mai trebuie sa aiba si valoare. Iar la ce am vazut in cazul unor jucatori de la Steaua, valoarea este destul de indoielnica.

Cum se schimba calculele la titlu dupa venirea lui Reghecampf?

Sansele Stelei au crescut acum considerabil dupa venirea lui Reghecampf, mai ales ca avem un sistem competitional in care se injumatatesc punctele din play-off. Iar apoi, dupa o perioada de pregatire buna, Steaua se poate bate la castigarea campionatului.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Laurentiu Reghecampf revenire Steaua, #Vivi Rachita Laurentiu Reghecampf , #stiri Steaua