Narcis Raducan dezvaluie relatia pe care o are cu Becali si ce jucatori cauta Steaua - Interviu

Joi, 17 Martie 2011, ora 12:23
2302 citiri
Narcis Raducan dezvaluie relatia pe care o are cu Becali si ce jucatori cauta Steaua - Interviu
Narcis Raducan, alaturi de Mihai Stoica

Directorul sportiv al Stelei, Narcis Raducan, a vorbit, pentru Ziare.com, despre relatia pe care o are cu Gigi Becali, jucatorii pe care intentioneaza sa-i aduca trupa din Bulevardul Ghencea, dar si despre echipa nationala a Romaniei.

Sosit acum 6 luni in Ghencea, dupa o experienta frumoasa la Unirea Urziceni, Narcis spune ca s-a acomodat la Steaua si n-are nicio problema cu Gigi Becali.

"Relatia este foarte simpla si corecta din punctul meu de vedere. Nu ne vedem foarte des, dar exista un respect reciproc si asta ma face sa continui cu placere", ne-a spus Narcis.

Cautarea si gasirea jucatorilor e principala sarcina a lui Narcis, care ne-a dezvaluit ce tip de jucatori doresc "ros-albastrii".

"Steaua cauta jucatori foarte buni, de preferat sub 25 de ani si cat se poate de ieftini", sustine oficialul stelist.

10 puncte o desparte pe Steaua de primul loc al clasamentului, ocupat de Otelul Galati, cu 13 etape ramase pana la final, dar Raducan nu dezarmeaza.

"Steaua are datoria sa se lupte pana in ultima clipa a campionatului pentru ambele obiective", spune acesta.

Mai sunt doar cateva zile pana la meciul crucial al nationalei Romaniei cu Bosnia-Hertegovina, iar Narcis e increzator in sansele "tricolorilor": "Am speranta ca vom castiga acest meci".

Dar iata mai jos interviul integral pe care Narcis Raducan l-a acordat site-ului Ziare.com:

Mai poate spera Steaua la titlu?

Steaua are datoria sa se lupte pana in ultima clipa a campionatului pentru ambele obiective (n.r. Cupa Romaniei si campionatul).

Pe cine vezi favorita la castigarea campionatului?

Desi Otelul este pe primul loc, eu o vad pe Timisoara pregatita sa se bata cu mari sanse la titlu.

Stiu ca ai fost recent plecat in Franta, pentru a urmari cativa jucatori. Ai vazut ceva interesant?

E greu sa nu observi ceva interesant in Liga a 2-a franceza. Acest campionat este foarte puternic monitorizat de catre marile puteri. Este un campionat echilibrat, cu un ritm bun de joc si jucatori cu o cultura fotbalistica de calitate.

Mai concret, ce gen de jucator cauta Steaua?

Steaua cauta jucatori foarte buni, de preferat sub 25 de ani si cat se poate de ieftini. Este foarte greu de gasit, dar posibil.

Ai deja vreo 6 luni de cand ai revenit la Steaua. Care e relatia ta cu Gigi Becali?

Relatia este foarte simpla si corecta din punctul meu de vedere. Nu ne vedem foarte des, dar exista un respect reciproc si asta ma face sa continui cu placere.

Se apropie meciul nationalei Romaniei cu Bosnia. Crezi ca putem castiga acolo?

Da, eu am speranta ca vom castiga acest meci.

Narcis Raducan are 36 de ani si, dupa o cariera de fotbalist in care a jucat printre altele la Steaua, Rapid si FC National, a acceptat in 2008 sa devina directorul sportiv al Unirii Urziceni, unde a stat pana in toamna anului trecut, cand a venit, pe aceeasi functie, la Steaua.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Narcis Raducan interviu, #Narcis Raducan relatie Steaua, #Narcis Raducan transferuri Steaua , #stiri Steaua
Comentarii
Poza D ILIU
D ILIU
rank 4
Totzi impiedicatzii, liberi de contract, sa vina la OAIE si sa ia contact!