Neubert da cartile pe fata: Iata de ce a plecat cu scandal de la Steaua

Luni, 06 Martie 2017, ora 08:41
5631 citiri
Neubert da cartile pe fata: Iata de ce a plecat cu scandal de la Steaua

Thomas Neubert, preparatorul fizic despre care multi spun ca a stat in spatele victoriilor impresionante obtinute de Steaua lui Reghecampf in primul mandat al tehnicianului, a vorbit deschis despre despartirea de vicecampioana.

Neamtul a parasit Steaua in vara anului trecut si de atunci se razboieste in instantele civile cu fostul sau club, care ii solicita daune de 300 de mii de euro.

Neubert ii arata cu degetul pe Gigi Becali, Meme Stoica si Laurentiu Reghecampf, marturisind ca nu intelege de ce Steaua continua acest litigiu.

"Cand am plecat am vrut sa o fac intr-un mod placut. Voiam sa vorbesc cu Reghe, cu Meme, cu trei saptamani inainte sa fac publica decizia. Eram in pauza de vara, dar Meme nu avea timp pentru mine, Reghe era in Las Vegas si nu avea timp pentru mine. Nu am vrut sa vorbesc la telefon, voiam sa vorbesc fata in fata! Am apucat sa discut in prima zi dupa reunire cu Reghe. I-am explicat decizia, motivele, totul. Acum vine partea care ma intristeaza. Eu cred ca am schimbat multe lucruri la Steaua, Gigi a castigat multi bani in perioada aia. Nu i-am cerut niciodata nimic, bani sau procente. Si pentru asta sunt trist ca Steaua m-a dat in judecata! Nu au acceptat rezilierea contractului si m-au dat in judecata. Au pierdut de trei ori la Federatie, apoi au mai pierdut de trei ori la Liga. Acum zece zile au inceput procesul la TAS si asta m-a socat. TAS e altceva! M-a socat pentru ca au spus ca nu pot rezilia unilateral, desi e o tampenie, fiecare om din Europa are acest drept. Trebuia doar sa mai raman 20 de zile sau 25 de zile in preaviz. Si am vrut sa raman, i-am spus asta lui Reghe.

Reghe mi-a dat mesaje in care imi spunea sa nu mai vin, nu ma mai vrea la echipa. Mi-a spus ca nu mai vrea sa am probleme cu Meme. Ii spuneam ca vreau sa vin, el imi spunea sa nu mai vin la antrenamente. Nu ma mai voia. Si acum ei ma dau in judecata pentru ca nu am mai stat acele zile in plus. Le-am aratat la procese discutiile de pe WhatsApp. Cel mai rau e ca vor 300.000 de euro de la mine! Cica asa era in contractul meu, dar la Liga si la Federatie nu apare asta. M-a mahnit totul! Poate ca Gigi nici nu stie despre proces, nu stiu. Dar pana cand nu renunta la procesul asta, eu nu mai pot vorbi despre o revenire", a spus Neubert in ProSport.

Dupa plecarea lui Thomas Neubert de la Steaua, vicecampioana l-a angajat in functia de preparator fizic pe Matteo Spatafora, un italian propus de Mihai Stoica.

Acesta a fost insa dat afara in iarna si a fost inlocuit cu Marian Lupu, omul pe care Neubert l-a propus inca din vara pentru a-i lua locul.

Citeste si:
Onestitatea: accelerație și frână la români
Onestitatea: accelerație și frână la români
O lege care să permită doar "Oameni noi în politică" este puternic motivantă pentru cei tineri sau cei care s-au ținut departe de politică, mai "revoluționari": dezastrul în care se zbat...
Momentul în care unul dintre delegați, surprins că și-a fotografiat buletinul de vot, șterge poza VIDEO
Momentul în care unul dintre delegați, surprins că și-a fotografiat buletinul de vot, șterge poza VIDEO
Unul dintre cei aproape 5.000 de delegați la Congresul PNL de la Romexpo a fost surprins de ceilalți colegi că și-a fotografiat buletinul de vot cu telefonul mobil. Când a fost pus să...
Sursa: Ziare.com