Nicusor Stanciu, despre infrangerea Stelei cu Manchester City

Miercuri, 17 August 2016, ora 14:13
6329 citiri
Nicusor Stanciu, despre infrangerea Stelei cu Manchester City
Foto: Hepta.ro

Fotbalistul echipei Steaua, Nicolae Stanciu, a declarat marti seara ca nu se astepta sa piarda la cinci goluri diferenta partida cu Manchester City din play-off-ul Ligii Campionilor, precizand ca el si colegii lui au facut prea multe greseli.

"Din moment ce scorul a fost 5-0 putem spune ca este o diferenta imensa. E o diferenta mare intre campionatul englez si cel romanesc. Nu sunt supraoameni, dar joaca un fotbal foarte bun. Am facut foarte multe greseli, iar ei cred ca nu aveau nevoie de astfel de cadouri. Nu stiu daca a fost umilinta, dar ne simtim rau pentru ca a fost o diferenta foarte mare.

Nu ne asteptam la un asemenea scor, chiar am crezut ca vom scoate un rezultat bun. Am sperat dupa cele doua penalty-uri ratate de Aguero, dar pana la urma au fost mai puternici si asta s-a vazut pe tabela. Nu mergem in plimbare in Anglia, noi ne-am facut datoria. Obectivul nostru era sa ajungem in grupele Europa League si l-am indeplinit", a spus Stanciu.

Referitor la coregrafia din debutul meciului, realizata involuntar de spectatorii de la tribuna a doua cu mesajul "Doar Dinamo Bucuresti", Stanciu a afirmat:

"Galeriile noastre nu vin la meciuri. Sunt frustrati (n.r. - fanii dinamovisti) daca au facut lucrul asta. A gresit cine s-a ocupat de coregrafie, pentru ca nu s-a uitat inainte ce scrie acolo. Probabil sunt frustrati ca nu au castigat trofee de atata timp si de aceea fac astfel de lucruri".

Spectatorii de la tribuna a doua a Arenei Nationale din Capitala au realizat o coregrafie surprinzatoare si, probabil, involuntara la meciul dintre Steaua Bucuresti si Manchester City cu mesajul "Doar Dinamo Bucuresti".

Coregrafia a fost coordonata de fanii dinamovisti si precede derby-ul Steaua - Dinamo de sambata, din etapa a 5-a a Ligii I.

Steaua a fost invinsa marti seara de formatia engleza Manchester City cu scorul de 5-0 (2-0), pe Arena Nationala din Capitala, in prima mansa a play-off-ului Ligii Campionilor. Mansa secunda va avea loc pe ''Etihad Stadium'' in data de 24 august.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Nicusor Stanciu Steaua, #Steaua Manchester City , #stiri Steaua