Noi detalii despre transferurile Stelei: Negocieri intense cu sase jucatori

Vineri, 13 Ianuarie 2017, ora 20:01
4354 citiri
Noi detalii despre transferurile Stelei: Negocieri intense cu sase jucatori
Foto: Hepta.ro

Gigi Becali a oferit, vineri seara, detalii despre negocierile pe care le poarta in acest moment pentru aducerea a sase jucatori la Steaua.

Constantin Budescu (mijlocas ofensiv, liber de contract), Mihai Balasa (fundas dreapta/central, AS Roma), Piotr Celeban (fundas dreapta/central, Slask), Alexandru Matel (fundas dreapta, Dinamo Zagreb), Junior Morais (fundas stanga, Astra) si Florin Coman (extrema stanga, Viitorul) sunt cei sase jucatori cu care Becali negociaza.

Iata ce a spus Becali despre stadiul tratativelor la Digi Sport:

Constantin Budescu: "Cu Budescu am vorbit, i-am zis ca-i dau 200 de mii de euro la semnatura si 20 de mii de euro pe luna. A zis ca vine, dar ca n-are masina sa ajunga. I-am zis ca i-l trimit pe Lutu dupa el, dar a zis ca se descurca si ajunge pana la ora 4 in Bucuresti. I-am spus sa vina la mine acasa, dar n-a venit si nici n-a mai raspuns la telefon. Eu cred totusi ca va veni la Steaua. Din ce a zis Alibec, el vrea sa vina la Steaua, dar mai vrea sa stea pe acasa cateva zile."

Mihai Balasa: "Ne-au cerut 200 de mii de euro imprumut si 1.5 milioane de euro pentru cumparare definitiva. Le-am zis sa-si ia gandul. Sa ni-l dea gratis sase luni si clauza de cumparare de 500 de mii de euro. Poate se razgandesc..."

Piotr Celeban: "Ne tot zice ca vine maine, ca vine poimaine si tot asa. Tot ne amana."

Alexandru Matel: "Am oferit 300 de mii de euro pentru el, Dinamo Zagreb a cerut 1 milion de euro. Le-am zis ca mai discutam. Mai punem si noi, mai lasa si ei din pretentii si poate se face."

Junior Morais: "Le-am oferit 200 de mii de euro pentru el si cred ca va veni. Ce sa mai faca cu el? O sa ajunga in play-off si fara Morais. O sa vina cum a venit si Gnohere".

Florin Coman: "Acum o sa-l sun pe Hagi si o sa discut cu el. Singurul jucator de la Viitorul care imi place este Florin Coman. Vreau sa fac o echipa in care sa jucam cu 4 fundasi si 6 atacanti, de asta il iau pe Coman".

In aceasta iarna, Steaua i-a adus doar pe atacantii Denis Alibec (Astra Giurgiu) si Harlem Gnohere (Dinamo).

Echipa are insa nevoie urgenta de un fundas dreapta, doi fundasi centrali si un mijlocas ofensiv.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
#transferuri Steaua, #Constantin Budescu Steaua, #jucatori noi Steaua , #stiri Steaua