Noul stadion Steaua e aproape gata: Iata cand ar putea fi finalizat

Vineri, 31 Ianuarie 2020, ora 21:28
17880 citiri
Noul stadion Steaua e aproape gata: Iata cand ar putea fi finalizat
Foto: Facebook/ Compania Nationala de Investitii

Noul stadion al celor de la Steaua este aproape gata, constructia urmand a fi finalizata in prima jumatate a acestui an.

Manuela Patrascoiu, directorul general al Companiei Nationale de Investitii, spune ca lucrarile din Ghencea sunt gata in proportie de 75%, iar in aprilie se va monta gazonul.

Arenele Steaua si Arcul de Triumf vor fi gata pana la finalul lunii mai, in timp ce Giulestiul va astepta inaugurarea pana in toamna.

"Stadionul Steaua astazi are un stadiu de executie de 75%. In prima parte a lunii februarie va fi finalizata in totalitate montarea acoperisului, vom incepe infrastructura in luna martie pentru gazon, iar din aprilie lucrarile de tesere. Va fi un gazon hibrid, la fel si la Arcul de Triumf, tot un gazon hibrid. Arcul de Triumf este intr-un stadiu de 60%, pana la 30 mai 2020 ele vor fi pregatite pentru antrenament. Giulestiul este intr-un stadiu fizic de 35%, saptamana viitoare deja este la cota zero, se termina turnarea placii de beton si incepe montarea elementelor de suprastructura. Si el, in luna septembrie cel tarziu va fi gata", a spus Manuela Patrascoiu la Telekomsport.

Cele trei stadioane ar fi trebuit sa fie gata in primavara acestui an si gata de utilizare ca baze de pregatire la Campionatul European.

Doar doua dintre ele au sanse sa faca parte din acest proiect, lucrarile din Giulesti fiind mult intarziate.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#stadion Steaua constructie, #stadion Steaua finalizare, #stadion Steaua inaugurare , #stiri Steaua