Nu trageti in Tatarusanu!

Vineri, 24 Februarie 2012, ora 12:01
2779 citiri
Nu trageti in Tatarusanu!

"Tatarusanu ne-a mancat calificarea" sau "Tatarusanu trebuie dat afara" sunt cuvintele dure ale lui Gigi Becali si o parte dintre suporteri, care cer capul goalkeeperului bucurestean.

Fara indoiala ca Tatarusanu a gresit in returul de la Enschede si chiar in tur ii poate fi imputat golul, desi executia lui Ola John a fost superba si 9 din 10 portari ar fi fost batuti, cel mai probabil, de acel lob. Dar de aici si pana a spune ca Tatarusanu e vinovat pentru ratarea calificarii e distanta mare.

In cele doua manse cu Twente, "ros-albastrii" au aratat mari carente pe faza ofensiva si ca nu vor inscrie nici daca se vor mai juca inca doua manse!

In 180 de minute, Steaua s-a apropiat doar de doua ori periculos de poarta bulgarului Mihailov si nici atunci goalkeeperul bulgar n-a avut mari emotii, pentru ca suturile lui Tatu, respectiv Nikolici au fost anemice si parate cu usurinta.

Twente n-a aratat ca o mare echipa in dubla cu Steaua, dar a aratat ca e totusi superioara gruparii antrenate de Ilie Stan, iar calificarea olandezilor in optimi e cat se poate de meritata, cu sau fara eroarea/ile lui Tatarusanu.

O posibila explicatie

O explicatie pentru evolutiile mai slabe din ultima perioada ale lui Tatarusanu o putem gasi in declaratia lui Gigi Becali din turul campionatului.

La vremea respectiva, dupa o perioada in care Tatarusanu a stat in afara terenului din cauza terenului, iar Stanca s-a descurcat excelent in locul lui, Becali a spus: "Nu conteaza cum a aparat Stanca, titular trebuie sa fie Tatarusanu, pentru ca trebuie sa-l vand".

Asadar, joaca bine, joaca prost, Tatarusanu e titular. Nu pentru ca ar reprezenta ceva pentru Steaua, ci pentru ca trebuie vandut. Care ar mai fi gradul de concentrare al unui portar care stie din start ca va fi titular si n-are concurenta, indiferent de evolutiile sale?

Poate doar o eventuala plecare? Dar cand castigi 200.000 de euro pe sezon si joci la Steaua, n-ar fi chiar asa o motivatie.

Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
#Ciprian Tatarusanu, #Tatarusanu gafa Twente Steaua , #stiri Steaua