Cu fata la alegatori: Ion M. Ioniță, despre un posibil USL 2.0 după alegerile din 9 iunie: „Depinde de scorul pe care îl va înregistra această alianța”

Planul ascuns al lui Gigi Becali

Miercuri, 11 August 2010, ora 11:36
3141 citiri
Planul ascuns al lui Gigi Becali

Ilie Dumitrescu este noul antrenor al Stelei, insa singurul care castiga din aceasta mutare este Gigi Becali.

Un singur scop a avut finantatorul 'ros-albastrilor" cand l-a ales pe Ilie Dumitrescu: imblanzirea suporterilor dupa demisia lui Piturca.

Constient ca plecarea lui Piturca ii va aduce numeroase injuraturi si critici, Becali a stiut ca trebuie sa aduca un stelist "pur-sange" astfel n-a luat in calcul niciun antrenor care sa nu fi avut legatura cu Steaua in trecut.

A incercat cu Gica Hagi, insa acesta s-a eschivat cu gratie, spunand ca nu poate renunta la Academia de Fotbal, dar adevaratele motive le stim cu totii.

Pe Gica n-a reusit sa-l convinga nici macar numeroasele telefoane ale lui Anghel Iordanescu, care urma sa fie presedinte.

S-a gandit si la Dan Petrescu, dar "Bursucul" nu e fraier sa renunte la banii rusilor pentru a veni sa lucreze cu capriciosul Becali.

Pe Lacatus nu l-a luat in calcul, fiindca a mai fost de doua ori, iar inca o venire pe banca tehnica a "Fiarei" nu i-ar fi garantat lui Becali ca nu va fi injurat de fani. Asa ca s-a ajuns la Ilie Dumitrescu.

N-a contat ca Dumitrescu n-a mai antrenat de un an de zile si nici ca n-a facut performanta la niciunul dintre cele 12 cluburi la care a fost.

N-a contat nici macar ca acesta a declarat in urma cu cateva luni ca nu va lucra niciodata cu Gigi Becali sau ca l-a contestat mai tot timpul pe patronul gruparii din Bulevardul Ghencea. A contat doar ca el sa stapaneasca fanii.

Dumitrescu se intoarce la Steaua, insa suporterii nu mai exulta ca-n '98, ci mai degraba asteapta ca o alta glorie "ros-albastra" sa fie umilita din nou de Becali.

Opinia lui Gigi Becali despre post: "Dacă mănânci mult, te uiți după femei"
Opinia lui Gigi Becali despre post: "Dacă mănânci mult, te uiți după femei"
Gigi Becali este un tip credincios, care respectă cu strictețe posturile din preajma marilor sărbători. Nu face excepție nici postul Paștelui, care se află în derulare. Patronul FCSB a...
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
#Gigi Becali, #Ilie Dumitrescu antrenor, #Steaua Bucuresti , #stiri Steaua