"Portarul-fantoma" a parasit Steaua: Isi ridiculizeaza fostii colegi si il acuza pe Reghecampf

Vineri, 13 Iunie 2014, ora 07:43
4088 citiri
"Portarul-fantoma" a parasit Steaua: Isi ridiculizeaza fostii colegi si il acuza pe Reghecampf
Foto: Gazeta Sporturilor

Macedoneanul Martin Bogatinov, poreclit "portarul-fantoma" de fanii Stelei, care au avut ocazia sa il vada doar in amicalele din iarna, a parasit echipa campioana.

La plecare, goalkeeperul in varsta de 28 de ani a vorbit despre experienta avuta in Ghencea si si-a ridiculizat fostii colegi.

"Cum sa ma inteleg cu Tanase? Nu stie nicio limba, in afara de romana! La fel si Chipciu", a declarat Bogatinov pentru Fanatik.

Macedoneanul a reusit totusi sa isi faca si cativa prieteni la Steaua.

"Pe Georgievski il stiam, ca e macedonean de-al meu. Am avut o relatie foarte buna si cu Kapetanos si Neagu. Cu Latovlevici discutam in sirba. Vorbeste foarte bine sarbeste Lato."

In ceea ce il priveste pe antrenorul Laurentiu Reghecampf, cel care a insistat pentru transferul sau pentru ca apoi sa nu il foloseasca deloc, Bogatinov nu are cuvinte de lauda.

"Nu pot spune ca a fost o perioada fericita la Steaua, pentru ca de 6 luni doar ma antrenez, insa nici nu regret ca am ajuns in Ghencea. In iarna am avut oferta aproape dubla din Turcia, insa am ales Steaua pentru ca am sperat ca voi avea o sansa sa joc in Liga Campionilor. Ca voi convinge in retur si voi ramine si din vara. Dar asa a fost sa fie. Important e ca oficialii au fost corecti cu mine, nu le pot imputa mare lucru!

Eu mi-am facut treaba de profesionist. M-am antrenat mereu serios. Ca n-am jucat, a fost decizia antrenorului si n-am avut ce sa fac decat sa i-o respect. La urma urmei el a fost antrenorul, el raspundea de rezultate, insa consider ca as fi meritat si eu o sansa! Si abia dupa aceea sa se ia o decizie daca sunt bun sau nu, daca merit sa joc la Steaua sau nu", a mai spus Bogatinov, care a dezvaluit ca nu a comunicat mai deloc cu tehnicianul:

"Nu am vorbit foarte mult. Am discutat cu el la inceput, cand am semnat in iarna, iar apoi doar 'Salut' si atat."

Martin Bogatinov a ajuns la Steaua in iarna, fiind considerat o solutie de avarie dupa accidentarea pustiului Cojocaru.

Reghecampf a anuntat de la inceput ca macedoneanul va fi al treilea portar al echipei, dupa Tatarusanu si Nita, astfel ca nu l-a utilizat decat in meciurile amicale.

Bogatinov nu a debutat oficial la Steaua, el fiind rezerva la o singura partida din Liga 1.

Pentru jumatatea de an petrecuta in Romania, jucatorul adus la Steaua de Anamaria Prodan a incasat aproximativ 70 de mii de euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. ”PNL-PSD continuă acapararea statului român”
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. ”PNL-PSD continuă acapararea statului român”
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#Bogatinov contract Steaua, #Bogatinov Steaua declaratie, #Bogatinov portar Steaua , #stiri Steaua