Presa engleza, pe larg despre Steaua-Liverpool

Vineri, 03 Decembrie 2010, ora 12:02
3318 citiri
Presa engleza, pe larg despre Steaua-Liverpool

Iata ce scriu cele mai importante publicatii engleze despre meciul Steaua - Liverpool, jucat joi seara in Grupa K a Europa League:

"Roy Hodgson a mai adaugat un punct la cele opt pe care le avea Liverpool, dar si-a mai folosit o viata din cele noua", scrie The Sun, facand aluzie la o mult discutata demitere a tehnicianului in varsta de 63 de ani.

Sursa citata nu uita sa precizeze ca Liverpool a folosit echipa a doua la Bucuresti: "Antrenorul 'cormoranilor' a riscat mult cand a trimis pe teren echipa a doua, insa i-a mers si a obtinut punctul necesar pentru a se califica mai departe. A fost cel de-al 9 meci european fara infrangere in mandatul sau".

Tot Hodgson este luat la tinta si de Daily Mirror, care ironizeaza situatia in care a ajuns Liverpool: sa se bucure de o remiza in Romania.

"O rezultat de egalitate in Bucuresti abia daca poate fi considerat unul bun, dar pentru Roy Hodgson a fost o satisfactie. Punctul castigat cu 'bataioasa' Steaua inseamna nu numai ca Liverpool s-a calificat cu un joc ramas de disputat, dar a facut-o si de pe primul loc", noteaza Daily Mirror.

Publicatia britanica sustine ca Liverpool merita sa castige intalnirea de la Bucuresti, desi s-a aparat mai tot meciul: "Meciul trebuia castigat, insa gafa lui Reina i-a permis Stelei sa revina intr-un joc si sa obtina o remiza pe care n-o merita".

In timp ce The Guardian scrie ca: "Reina i-a daruit Stelei un punct, dar Liverpool tot a obtinut calificarea de pe primul loc".

Steaua si Liverpool au terminat la egalitate, scor 1-1, partida jucata joi seara, in cadrul etapei a 5-a a Grupei K din Europa League.

Steaua a remizat cu Liverpool in Europa League (Video)

Dupa 5 etape jucate in Grupa K, clasamentul se prezinta astfel: 1. Liverpool - 9 puncte (calificata), 2. Steaua - 6 puncte, 3. Napoli - 4 puncte si 4. Utrecht - 4 puncte.

In ultima etapa a grupei, programata pe 15 decembrie, se intalnesc Liverpool cu Utrecht si Napoli cu Steaua.

Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
#presa engleza Steaua Liverpool, #Steaua Liverpool Europa League , #stiri Steaua