Presa internationala, despre incidentele de la meciul Petrolul-Steaua

Luni, 31 Octombrie 2011, ora 09:56
6924 citiri
Presa internationala, despre incidentele de la meciul Petrolul-Steaua
foto: captura Marca

Presa internationala nu trece cu vederea incidentele ce au avut loc in timpul partidei Petrolul - Steaua, intrerupta cu putine minute inainte de pauza, la scorul de 0-2.

Iata ce scriu cateva dintre cele mai importante publicatii ale lumii:

"Haos in Romania. Un fotbalist de la Steaua a fost lovit pe teren de un suporter, insa arbitrul n-a oprit meciul. I-a pus insa capat cateva momente mai tarziu, dupa ce goalkeeperul Stelei a fost lovit cu o torta din tribuna" - El Mundo.

"Fotbalistul George Galamaz, de la Steaua, a ajuns la spital dupa ce-a fost lovit de un suporter care a patruns pe terenul de joc. Spre surprinderea tuturor, arbitrul n-a oprit meciul dupa acea faza" - AS.

"Liga 1 din Romania a fost lovita duminica de un incident urat la meciul dintre Petrolul si Steaua. Un fan local a sarit pe gazon si i-a aplicat o lovitura groaznica lui Galamaz, care a ajuns la spital" - Marca.

"Un fan al Petrolului a sarit din tribune, a alergat pe terenul de joc si l-a lovit pe Galamaz, de la Steaua. Acesta a cazut imediat si a fost transportat la spital" - El Pais.

"Un spectator a intrat in teren si a fugit pana la mijlocul terenului, iar acolo l-a lovit in fata pe Galamaz" - ABC.

"O partida de nebuni in Romania. Un huligan a lovit un fotbalist pe teren. Apoi, suporterul a fost lovit de doi jucatori ai Stelei, pentru ca apoi partida sa fie suspendata din cauza unei fumigene aruncate din tribune" - Dia a Dia.

"Un suporter a reusit sa alerge pe teren pana la mijlocul terenului, unde l-a lovit pe Galamaz, dupa care a fost luata la pumni, asa cum merita, de jucatorii Stelei" - Yahoo.

"Violente groaznice in Romania. Jocul dintre Petrolul si Steaua a fost suspendat dupa ce un suporter a lovit un jucator pe terenul de joc, iar un alt jucator a fost lovit cu o torta aruncata din tribune" - Record.

Intalnirea dintre Petrolul Ploiesti si Steaua Bucuresti, din etapa a 12-a a Ligii 1, a fost suspendata la scorul de 0-2, dupa ce George Galamaz a fost lovit cu pumnul pe teren de un suporter, iar Ciprian Tatarusanu a fost luat la tinta cu o torta aruncata din tribune.

Scene de groaza la Ploiesti: Fanii Petrolului au produs haos la meciul cu Steaua

Foarte probabil, intalnirea va fi castigata la masa verde de Steaua.

Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
#presa internationala Steaua Petrolul, #incidente Steaua Petrolul , #stiri Steaua