Primul amical castigat: Steaua - Livingston 4-1 (Video)

Duminica, 30 Iunie 2013, ora 21:45
3974 citiri
Primul amical castigat: Steaua - Livingston 4-1 (Video)

Steaua a castigat primul sau amical in aceasta vara, dupa un egal si o infrangere in Austria, castigand in Anglia cu 4-1 in fata celor de la Livingston, dupa doua goluri Costea, unul Iancu si un autogol.

Steaua nu a inceput deloc bine jocul cu scotienii de la Livingston, primind gol practic la prima faza ofensiva a acestora. Era minutul 3, cand "decarul" formatiei scotiene il dribla pe Tatarusanu si marca nestingherit in poarta goala. Steaua avea sa isi revina greu din acest soc, chiar daca a inceput sa controleze usor partida, sa paseze dezinvolt si sa ajunga des la marginea careului advers. Acolo insa totul era blocat de defensiva scotiana.

37 de minute a asteptat Steaua pana sa marcheze. S-a facut 1-1 dupa reusita lui Mihai Costea, practic prima a Stelei in aceste amicale din aceasta vara, un gol venit parca la indigo cu golul scotian, Costea driblandu-l pe portarul advers si marcand cu poarta goala.

Dar nu avea sa fie egal la pauza, pentru ca pana atunci Gabi Iancu a marcat un gol deosebit din lovitura libera directa, din unghi, un gol la coltul scurt al portarului advers, iar scorul pauzei era asadar 2-1,

Campioana Romaniei a inceput mai mult decat in forta repriza secunda. Dupa doua goluri date in ultimele minute ale primei reprize, au urmat doua goluri in debutul partii secunde. Mai intai un autogol a dus scorul la 3-1, dupa ce Costea a sarit sub o minge centrata de pe flancul drept, un fundas scotian a deviat balonul in proprie poarta.

Mai apoi, acelasi Costea a profitat de o gafa defensiva a britanicilor, a intrat in careu si a sutat fara speranta: 4-1.

Singurul eveniment important a mai fost eliminarea lui Cristi Tanase, din minutul 76. Steaua castiga astfel primul amical al acestei veri, urmand sa mai dispute in Anglia alte doua jocuri, cu Notts si Sheffield.

Echipa de start a Stelei: Tatarusanu - Rapa, Gardos, Doru Bratu, Pirvulescu - Prepelita, Radut - Adi Popa, Stanciu, Iancu - Mihai Costea.

Au mai jucat: Nita, Tanase, Latovlevici.

Accesand acest link, puteti urmari si VIDEO, golurile partidei.

Filmul jocului:

FINAL DE MECI: Steaua - Livingston 4-1!

Min.85: Este deja un meci fara istoric, Steaua nu se mai chinuie sa mai atace, asteapta un final de partida linistit.

Min.80: Stelistii asteapta fluierul final cu pase lungi, mai mult la mijlocul terenului.

Min.77: Cartonas rosu pentru Tanase!

Min.75: Este evident in aceste minute, in care Steaua practic nu mai forteaza, ca Livingston nu poate pune probleme. De minute bune scotienii nu s-au mai apropiat de careul stelist.

Min.70: Chiriches intra in locul lui Bratu.

Min.66: Steaua schimba liniile: Ripa a intrat in locul lui Iancu. Nita i-a luat locul lui Tatarusanu.

Min.65: Lucrurile s-au mai linistit, Steaua paseaza dezinvolt, incearca faze de efect si reusite spectaculoase.

Min.61: Tanase a intrat si el pe teren si acum incearca o scarita de la marginea careului, nereusita insa.

Min.57: Gol Steaua! Acelasi Costea mai marcheaza, o data, realizand dubla, dupa ce profita de o gafa defensiva a scotienilor: 4-1!

Min.50: Steaua controleaza partida si are ocazii dupa ocazii.

Min.48: Gol Steaua! Centrare de pe flancul drept, Costea sare pe sub minge, iar un fundas scotian deviaza in proprie poarta: 3-1!

INCEPE REPRIZA SECUNDA

PAUZA: 2-1 Steaua - Livingston

Min.43: Gol superb Gabi Iancu, direct din lovitura libera din unghi, mingea se duce la coltul scurt si este 2-1 pentru Steaua!

Min.37: Gol reusit de Steaua! Mihai Costea egaleaza dupa ce il dribleaza pe portar si are poarta goala in fata: 1-1!

Min.33: Livingston mai bifeaza o ocazie la poarta lui Tatarusanu, sut de la marginea careului, prinde lejer insa portarul roman.

Min.25: Ritmul s-a mai domolit un pic, Steaua schimba multe pase la mijlocul terenului.

Min.23: In continuare Steaua are controlul, dar nu reuseste sa depaseasca apararea din fata sa si mai ales portarul advers.

Min.20: Steaua incepe sa aiba ocazii mari. Costea trage bine de la 16 metri, portarul se intinde si scoate greu, in corner.

Min.17: Radut suteaza bine si inselator de la distanta, portarul respinge in fata, dar Adi Popa nu profita si trage mult peste poarta!

Min.15: Doua parade consecutive ale portarului scotian! Stanciu a sutat de doua ori la rand foarte periculos, dar ramane 0-1..

Min.13: Scotienii resping orice incercare ofensiva a Stelei, campionii paseaza cu calm si ajung des in fata careului, dar totul se opreste acolo.

Min.9: Nicio ocazie a Stelei pana acum, desi Steaua controleaza jocul la mijlocul terenului.

Min.4: Deja prima schimbare la Steaua: iese Parvulescu, intra Latovlevici.

Min.3: Livingston marcheaza la poate prima faza ofensiva a jocului! Numarul 10 al jucatorilor scotieni l-a driblat pe Tatarusanu si a marcat in poarta goala: 1-0 Livingston!

Min.2: Sut bun Mihai Costea, putin peste poarta.

A INCEPUT PARTIDA!

INFO | Campioana Romaniei a mai jucat doua meciuri amicale pana acum, in Austria, 0-0 cu Rubin Kazan din Rusia si 0-1 cu Videoton din Ungaria.

INFO | Programul Stelei este urmatorul, in Anglia:

30 iunie - ora 20:00 - Steaua - Livingston

2 iulie - ora 16:00 - Steaua - Notts County

6 iulie - ora 18:00 - Steaua - Sheffield Wednesday

INFO | Livingston a terminat pe locul 4 in liga secunda din Scotia, sezonul trecut.

INFO | Echipa probabila a Stelei pentru acest joc este: Tatarusanu - Georgievski, Chiriches, Szukala, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Popa, Iancu, Tanase - M. Costea.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#steaua prim joc amical livingston, #steaua meci amical live text livingston, #steaua livingston live ora 20 , #stiri Steaua