Probleme mari pentru Steaua: Campioana risca depunctarea si excluderea din Liga 1

Luni, 02 Iunie 2014, ora 20:44
5143 citiri
Probleme mari pentru Steaua: Campioana risca depunctarea si excluderea din Liga 1
Foto: DigiSport

Steaua ar putea avea probleme mari in aceasta vara, campioana riscand sa nu mai poata transfera jucatori, sa fie depunctata sau chiar exclusa din campionat.

Problemele "ros-albastrilor" vin in urma litigiului cu un fost jucator, Adrian Cristea. "Printul" le-a cerut fostilor sefi suma de 120 de mii de euro, bonusul pentru calificarea in grupele Champions League. Pentru ca a primit un raspuns negativ, s-a adresat instantelor abilitate, unde a primit o decizie definitiva.

Stelistii au refuzat in continuare sa il plateasca pe Cristea, ba chiar l-au amendat pe acesta cu 25% din salariu desi ii reziliasera contractul!

"E strigator la cer ce incearca ei sa faca, cum vor sa se sustraga de la plata datoriilor. In primul rand, Steaua nu are depus oficial la LPF un regulament de ordine interioara. Apoi, eu nici nu mai aveam contract cu Steaua cand mi-a fost data sanctiunea, asa ca aceasta nu poate intra in vigoare.

Astea sunt tot felul de scenarii puse la cale de Argaseala si de finul lui, secretarul LPF Justin Stefan. Incearca sa obtina un termen de gratie de la Disciplina, dar asta ar fi o premiera la Comisie. Ca si in cazul Vasluiului, cand au fost astfel de probleme membrii Comisiei au taiat direct in carne vie si au dictat direct depunctare. Speram sa nu asistam acum la atlfel de practici si sa se faca dreptate", a declarat fotbalistul pentru Gazeta Sporturilor.

Potrivit Regulamentului, Steaua trebuie amendata pentru ca nu si-a achitat datoria catre Cristea in termen de 30 de zile de la decizia definitiva.

"Ros-albastrii" vor avea apoi cinci zile sa il plateasca pe fostul jucator iar daca vor refuza in continuare sa faca acest lucru vor primi interdictie la transferuri si vor fi depunctati.

Steaua ar urma sa fie depunctata cu cate doua puncte la fiecare 15 zile de intarziere iar daca nu face dovada achitarii datoriei nici dupa trei luni ar trebui exclusa din toate competitiile.

Comisia de Disciplina a Federatiei va analiza acest caz in data de 4 iunie.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Adrian Cristea Steaua, #Cristea proces Steaua, #Steaua datorii Cristea, #Steaua depunctata exclusa Liga 1 , #stiri Steaua