Reghecampf, la un pas de o suspendare fara precedent: Nici la antrenamente nu va mai avea voie

Joi, 28 Ianuarie 2016, ora 18:24
7489 citiri
Reghecampf, la un pas de o suspendare fara precedent: Nici la antrenamente nu va mai avea voie
Foto: Hepta.ro

Un membru al Comitetului Executiv al Federatiei Romane de Fotbal a anuntat, joi seara, ca antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf, risca o suspendare drastica, in urma careia ar putea fi interzis chiar si la sedintele de pregatire.

Auras Brasoveanu, membru in Comitetul Executiv al FRF, a afirmat, joi seara, ca Reghecampf ar putea fi suspendat intre trei si sase luni.

"In sedinta Comitetului Executiv s-a luat in discutie situatia Stelei. Eu am spus in Comitetul Executiv ca se poate ajunge la o suspendare daca domnul Iordanescu sesizeaza Comisia de Disciplina cu privire la declaratiile facute de Reghecampf.

Suspendarea poate fi de la 3 la 6 luni, sa-i interzica orice actiune legata de fotbal. Orice activitate legata de fotbal. Nici la antrenamente nu va mai avea voie!", a spus Auras Brasoveanu la Digi Sport.

Reactia lui Reghecampf dupa ce a aflat ce suspendare ii pregateste FRF

El a explicat apoi modul in care se poate ajunge la suspendarea lui Reghecampf: "Exista trei cai. Ori sesizeaza selectionerul, ori secretarul general, ori se autosesizeaza Comisia de Disciplina".

De altfel, Ziare.com a scris in exclusivitate despre posibilitatea ca Reghecampf sa fie suspendat inca de marti.

Selectionerul Anghel Iordanescu a solicitat masuri dure impotriva Stelei, dupa ce fotbalistii ros-albastrilor nu s-au prezentat pentru cantonamentul din Turcia.

In schimb, presedintele FRF a anuntat ca nu-i va pedepsi pe jucatori, lasand sa se inteleaga ca Steaua risca doar o amenda.

FRF se afla insa intr-o situatie teribila intrucat Regulamentul Disciplinar nu a fost armonizat dupa cel FIFA, unde se prevede ca Steaua nu era obligata sa trimita jucatorii la echipa nationala.

Conform Regulamentului FRF, atat jucatorii cat si Laurentiu Reghecampf ar trebui suspendati, numai ca o eventuala pedeapsa poate fi anulata, dupa cateva luni, la TAS, iar forul condus de Burleanu ar putea plati si despagubiri.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a postat sâmbătă pe Facebook o fotografie în care apare în tribune, la un meci, afişând un tricou cu mesajul: Ştim Toţi!, ca răspuns la mesajul de pe...
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, 20 aprilie, preşedintele partidului Forţa Dreptei la primul Congres al formaţiunii, adunare la care au participat, la Palatul Parlamentului, peste 1.200 de...
#Laurentiu Reghecampf suspendat, #Reghecampf suspendat FRF , #stiri Steaua