Culisele razboiului de putere de la Steaua

Luni, 02 Septembrie 2013, ora 21:06
4652 citiri
Culisele razboiului de putere de la Steaua

Vestea intentiei lui Laurentiu Reghecampf de a pleca de la Steaua a lovit Steaua cu doar cateva zile inaintea debutului in grupele Ligii Campionilor. In spatele acestei informatii se ascunde un adevarat razboi de putere inceput dupa ce Gigi Becali a fost arestat.

In spatele hotararii lui Reghecampf de a pleca de la Steaua nu s-ar ascunde doar venirea lui Ionut Neagu, ci si neintelegerile tot mai dese pe care le are cu verii patronului Gigi Becali, informeaza Digi Sport.

Reghecampf a fost contrat adesea de fratii Becali, care, in ultimele zile, au inceput sa treaca la fapte. Ei au facut presiuni pentru a-si impune jucatorii la Steaua, iar in cele din urma au avut castig de cauza.

Wesley, Laurentiu Iorga si Ionut Neagu au fost cu totii propusi Stelei de fratii Becali, iar Reghecampf a declinat pe rand propunerile, invocand diverse motive.

Numai ca Gigi Becali a fost de partea verilor sai in aceasta cauza, iar Reghecampf s-a simtit tradat. Acesta ar fi, de fapt, motivul pentru care Reghe e nemultumit si vrea sa plece. Iar informatiile privind intentia de a-si da demisia, pe care Reghecampf le-a facut publice, n-au fost decat o mutare in acest adevarat razboi de la Steaua. O mutare prin care Reghecampf a vrut sa egaleze situatia, fortandu-i mana lui Becali.

Reghecampf si-a dorit ca jucatorii veniti la Steaua sa fie adusi doar prin intermediul sotiei sale, "singurul impresar in care am incredere", dupa cum chiar el a declarat. Dupa ce fratii Becali l-au adus pe Neagu, Reghecampf a facut 2-1, Kapetanos si Varela venind cu ajutorul sotiei sale.

Reghecampf vrea sa demisioneze de la Steaua

Postul de televiziune Digi Sport a anuntat, luni, ca Laurentiu Reghecampf vrea sa demisioneze de la Steaua deoarece Ionut Neagu a fost adus peste capul sau.

Sursa citata sustine ca Reghecampf a anulat antrenamentul de luni dupa-amiaza si nu mai raspunde la telefon.

C.S.

Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primarul localității Miheșu de Câmpie, județul Mureș, a fost surprins de mai mulți localnici în timpul unei întâlniri romantice cu o angajată. Scena în care a fost implicat Emil...
#Laurentiu Reghecampf demisie Steaua, #demisie Steaua Reghecampf, #plecare Steaua Reghecampf , #stiri Steaua