S-a stabilit finala Cupei Romaniei la handbal masculin

Sambata, 09 Martie 2019, ora 21:02
4769 citiri
S-a stabilit finala Cupei Romaniei la handbal masculin
Foto: Instagram CSA Steaua

CSA Steaua Bucuresti si Politehnica Timisoara vor juca finala Cupei Romaniei la handbal masculin, dupa victoriile obtinute sambata, la turneul Final Four al Cupei Romaniei la handbal masculin, in Sala Sporturilor din Focsani.

Politehnica Timisoara a trecut in prima semifinala de echipa gazda, CSM Focsani 2007, cu 25-18 (13-9), dupa un meci pe care l-a controlat in cea mai mare parte a sa. Filip Marjanovic si Marius Sadoveac au marcat cate 9 goluri pentru invingatori, Milos Dragas a reusit 3, Flavius Cimpan 1, Cristian Fenici 1, Vuk Milosevic 1, Antonio Pribanic 1. Pentru focsaneni au punctat Mihaita Miroiu 5, Bogdan Moisa 3, Marian Mocanu 2, Didi Hrimiuc 2, Valentin Patru 2, Marius Ragea 1, Bogdan Rata 1, Calin Hagiu 1, Madalin Tutu 1.

Semifinala a doua, Steaua - Dinamo, derby amanat cu o ora si jumatate dupa incidentele dintre galeriile celor doua formatii, a fost castigata de Steaua, la limita, cu 26-25 (15-12) . Vicecampioana a trecut la carma partidei dupa primele zece minute, a condus in prima repriza si la sase goluri, 13-7 si 14-8, dar la pauza ecartul era de doar trei goluri, 15-12.

Stelistii s-au aflat in avantaj si in partea secunda, dar Dinamo s-a apropiat la un singur gol, 22-21, in min. 51, a egalat in min. 56, 25-25, dar Ionut Georgescu a marcat golul victoriei (59), iar Dinamo a ratat la ultima faza a partidei.

Gabriel Florea, cu 10 goluri, si portarul iranian Mohsen Renani Babasafari au fost cei mai buni jucatori al Stelei in acest meci. Pentru ros-albastri au mai marcat Marin Vegar 5, Samvel Aslanian 4, Ionut Georgescu 3, Nemanja Grbovic 3, Stefan Vujic 1.

Pentru Dinamo, campioana en titre, au inscris Hugo Descat 6 goluri, Kamel Alouini 4, Ante Kuduz 4, Andras Szasz 3, Dan Savenco 2, Muhamed Zulfic 1, Ciprian Sandru 1, Seyed Alireza Mousavi 1, Razvan Gavriloaia 1, Amine Bannour 1, Florin Acatrinei 1.

Duminica, finala mica, Dinamo - CSM Focsani, va avea loc de la ora 15:00, iar finala Steaua - Poli Timisoara de la ora 17:30.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#finala Cupa Romaniei handbal , #stiri Steaua