S-au lepadat de Iordanescu! Decizia luata de FRF in scandalul cu Steaua

Miercuri, 27 Ianuarie 2016, ora 17:25
8444 citiri
S-au lepadat de Iordanescu! Decizia luata de FRF in scandalul cu Steaua

Anghel Iordanescu a tunat si a fulgerat dupa ce jucatorii de la Steaua nu s-au mai prezentat la echipa nationala, cerand Federatiei Romane de Fotbal masuri dure impotriva campioanei, insa Razvan Burleanu si colegii sai s-au lepadat de selectioner.

Intr-o conferinta de presa organizata miercuri, Razvan Burleanu a anuntat ca decizia luata de FRF in Comitetul Executiv este sa analizeze cele intamplate abia dupa EURO 2016.

"Am discutat despre acest cantonament. Am facut o analiza rapida a ceea ce s-a intamplat. Decizia pe care am luat-o este ca imediat dupa Campionatul European sa tragem linie si sa analizam daca investitiile facute si-au ales obiectivele. Imediat dupa EURO 2016 voi avea o discutie cu tot staff-ul tehnic si cu reprezentantii cluburilor care au dat jucatori acum si in 2015 si vom avea o analiza corecta", a spus Burleanu intr-o conferinta de presa.

Anghel Iordanescu ii da o replica dura lui Reghecampf - cum ar fi stat, de fapt, discutiile

Intrebat daca jucatorii Stelei risca vreo sanctiune, asa cum Iordanescu a solicitat, Burleanu a afirmat ca nu se va ajunge aici. Burleanu a lasat sa se inteleaga ca Steaua ar putea fi amendata, dar nici in acest caz nu exista vreo prevedere legala.

"Inteleg nemultumirea domnului Iordanescu, care ar merita mai mult respect.

Tin sa mentionez ca daca ar trebui sa existe sanctiuni, aceste sanctiuni ar trebui sa mearga exclusiv in ceea ce priveste clubul si nu jucatorii. Atat timp cat ai o baza ingusta de selectie, orice sanctiune s-ar reflecta automat in aria de selectie, respectiv in jocuri mai putine pentru jucatorii pe care ii ai in vedere", a completat Burleanu.

Culisele conflictului dintre Steaua si echipa nationala: Trei cai de aparare gasite de sefii campioanei

Apoi, Burleanu l-a atacat voalat pe Iordanescu, spunand ca el a fost cel care a decis sa mearga in Turcia, unde nu are adversari redutabili.

"Aveam o varianta in Bahrain, unde erau doua meciuri cu echipe nationale, si alta din Spania, unde aveam meciuri cu Egipt si Andorra. La solicitarea domnului Iordanescu s-a luat decizia sa organizam cantonamentul in Turcia, unde sunt 8 sau 9 echipe de club", a conchis Burleanu.

C.S.

Citeste si:
Românii blocați în Africa de Sud vor fi aduși în țară pe 30 noiembrie. Echipa de rugby va fi și ea transportată de către TAROM
Românii blocați în Africa de Sud vor fi aduși în țară pe 30 noiembrie. Echipa de rugby va fi și ea transportată de către TAROM
TAROM a anunțat luni, 29 noiembrie, că românii blocați în Africa de Sud vor fi aduși în țară pe 30 noiembrie, cu o zi mai devreme față de cum a anunțat ministurl Transporturilor Sorin...
Cursuri de conducere defensivă pentru șoferii care se aleg cu permisul suspendat. Cum arată inițiativa USR
Cursuri de conducere defensivă pentru șoferii care se aleg cu permisul suspendat. Cum arată inițiativa USR
Senatorul USR Cosmin Poteraș a depus luni, 29 noiembrie, o inițiativă care introduce cursuri de conducere defensivă pentru cei cu carnetul de conducere suspendat. Concret, Cosmin Poteraș...
Comentarii