Scandal nesfarsit la Steaua: Colonelul care l-a agresat pe Talpan a recunoscut incidentul

Marti, 04 Septembrie 2018, ora 12:09
6878 citiri
Scandal nesfarsit la Steaua: Colonelul care l-a agresat pe Talpan a recunoscut incidentul
Foto: Arhiva Ziare.com

Scandalul de la Steaua pare ca nu se mai termina, periodic aparand la suprafata noi si noi detalii din interior.

Nu cu mult timp in urma, colonelul Florin Talpan, seful compartimentului juridic al Stelei, a acuzat ca a fost agresat de un alt ofiter din cadrul clubului in timpul unei sedinte.

Daca la vremea respectiva atat ofiterul in cauza, colonelul Ducu Petre, managerul sectiilor de sporturi individuale de la Steaua, cat si colonelul Cristian Petrea, comandantul clubului, au incercat sa minimalizeze incidentul, primul recunoaste acum ca asa s-a intamplat.

In cadrul unor convorbiri telefonice cu Talpan pe care juristul le-a inregistrat, Ducu Petre recunoaste ca i-a rupt camasa avocatului in acea infruntare, dupa cum scrie ProSport.

Ducu Petre: Ajungi azi la club? Ca voiam sa te uiti un pic pe niste acte aditionale pentru contributii si voiam sa-mi spui cat porti la camasa, 38, cat? 40?

Florin Talpan: Asa sunt de suparat pe chestia asta!

Ducu Petre: Care chestie?

Florin Talpan: Cu camasa, stii foarte bine!

Ducu Petre: Imi spui ce camasa vrei si-ti cumpar...Ce calitate e...

...

Florin Talpan: Da, Petre, dar tu mi-ai rupt camasa si sunt si eu un pic asa...

Ducu Petre: Hai, ma, cinci minute sa vorbim, ca nu moare nimeni daca vorbim, ce Dumnezeu?

Florin Talpan: Rade lumea de mine ca mi-ai rupt camasa si tineam foarte mult la ea.

Ducu Petre: Daca tu tineai la ea, imi spui modelul si-ti iau. Eu voiam sa-ti fac o alta propunere...daca treci cinci minute pe la mine sa vorbim, iti raman recunoscator.

Florin Talpan: Chiar rad oamenii din club de mine. Iar colonelul Petrea se comporta urat cu mine si nu mi se pare normal.

Ducu Petre: Daca noi doi stam de vorba, o sa ajungem la un numitor comun. Nu ma intereseaza domnul Petrea sau altii colonei...

Florin Talpan: Eu am primit camasa de la cineva foarte drag sufletului meu, nu am purtat-o decat o singura data si m-am trezit cu ea rupta. M-a deranjat.

Ducu Petre: Ma revansez. Imi spui despre ce e vorba si o rezolvam.

Talpan a depus plangere la Parchetul Militar dupa ce a fost agresat.

Citește și:
Nicușor Dan independent, peste toți candidații dreptei. Cum stă Gabriela Firea SONDAJ
Nicușor Dan independent, peste toți candidații dreptei. Cum stă Gabriela Firea SONDAJ
Primarul Capitalei Nicușor Dan a crescut într-un sondaj publicat de CURS și este din ce în ce mai aproape de Gabriela Firea. Dacă ar candida independent, Nicușor Dan tot ar fi peste toți...
De ce are AUR succes în ”afacerea” politică. Comparativ, ”business-ul” USR e în faliment: ”Nu există acolo unde a câștigat alegerile”
De ce are AUR succes în ”afacerea” politică. Comparativ, ”business-ul” USR e în faliment: ”Nu există acolo unde a câștigat alegerile”
AUR și USR sunt în opoziție, însă se pare că doar unul dintre cele două partide are succes în ”afacerile politice”, pe când celălalt arată tot mai mult ca un business în...
Comentarii
Poza rubencano
rubencano
rank 1
eu greu sa nu-l agreezi pe talpon cu fata aia !