Scandal urias la Steaua: Comandantul CSA il pune la zid pe Florin Talpan

Luni, 15 Iulie 2019, ora 17:16
8657 citiri
Scandal urias la Steaua: Comandantul CSA il pune la zid pe Florin Talpan

Comandantul Clubului Sportiv al Armatei Steaua, Bixi-Pompiliu Mocanu, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca Florin Talpan, consilierul juridic al CSA, nu are pregatirea necesara pentru a-i lua locul.

Intrebat ce parere are despre faptul ca Florin Talpan se autopropune public in functia de comandant al CSA Steaua, Mocanu a raspuns: "Traim intr-o democratie, suntem tara UE si e dreptul fiecaruia sa se exprime. Domnul Talpan se exprima public insa netinand cont de gradul pe care il are si de faptul ca activitatea dansului este constransa de lege si regulamentele militare. Apoi, nu cred ca toti cei care s-ar putea propune (n.r. - pentru functia de presedinte al CSA Steaua) ar putea indeplini si conditiile. Dansul, trecand peste faptul ca nu are pregatirea necesara, nu isi da seama ce inseamna sa conduci un club ca Steaua din punct de vedere administrativ. Avem cam 2.200 de oameni de care trebuie sa avem grija, dintre care aproape 1.700 de sportivi. Avem un buget care impune cheltuirea lui cu grija pentru ca in mare parte e buget public. Sunt convins ca o functie de presedinte, de comandant, necesita nu numai abilitati de ordin managerial, ci si cunostinte din punct de vedere militar, iar domnul Talpan nu le are nici pe unele, nici pe altele".

"Am discutat de nenumarate ori, dar dansul e foarte schimbator. Cand e vorba despre persoana dansului e foarte atent cu ceea ce se intampla si... Pe 7 mai spunea public ca sunt cel mai bun comandant dintre ultimii patru ani si ca ma va sustine pana in panzele albe. Dar orice fel de actiune de-a mea care il deranjeaza cumva il conduce la astfel de actiuni (n.r. - declaratii) . Noi vom merge mai departe pe drumul ales, il vom sprijini in tot ceea ce face cu toate resursele. Dar il si intrebam ce face cu aceste resurse, pentru ca asa e corect. Iar atunci cand nu stie sa ne spuna ce a facut cu ele trebuie sa ne dea niste explicatii. Si probabil ca iesirile dansului din ultima vreme se datoreaza acestor aspecte", a adaugat Mocanu.

Consilierul juridic al CSA Steaua, Florin Talpan, a castigat pentru gruparea militara mai multe procese cu FCSB, club finantat de Gigi Becali, in ultimii ani.

In ultimul proces in care a reprezentat CSA Steaua, Tribunalul Bucuresti a decis ca palmaresul echipei de fotbal in perioada 1947-2003, apartine gruparii aflate in prezent in Liga a IV-a, inclusiv Cupa Campionilor Europeni din 1986.

Citeste si:
Nicușor Dan acuzat că nu a solicitat subvenționarea gigacaloriei pentru București. Ministrul Finanțelor: ”Face meciuri, ping-pong pe Facebook”
Nicușor Dan acuzat că nu a solicitat subvenționarea gigacaloriei pentru București. Ministrul Finanțelor: ”Face meciuri, ping-pong pe Facebook”
Ministrul Finanţelor, Adrian Câciu, a declarat, marţi seară, 30 noiembrie, că nu a făcut nicio solicitare din partea primarului general Nicușor Dan privind subvenţia la gigacalorie....
Reacția PNL la anunțul lui Marcel Ciolacu privind eliminarea cotei unice: ”Am arunca mediul de afaceri în aer”
Reacția PNL la anunțul lui Marcel Ciolacu privind eliminarea cotei unice: ”Am arunca mediul de afaceri în aer”
Deputatul liberal Cristian Băcanu a transmis marți, 30 noiembrie, că eliminarea cotei unice de impozitare este imposibilă cât timp PNL este la guvernare. Măsura ar încuraja munca la negru...