Scandal urias la Steaua: Declaratii incredibile dupa infrangerea de la Cluj

Luni, 02 Noiembrie 2015, ora 07:29
8323 citiri
Scandal urias la Steaua: Declaratii incredibile dupa infrangerea de la Cluj
Foto: Facebook/ FC Steaua

Steaua este lovita de un scandal de proportii dupa infrangerea suferita in Liga 1 pe terenul celor de la CFR Cluj, jucatorii si antrenorii oasandu-si in public responsabilitatea pentru rezultatele foarte slabe.

Tonul l-a dat golgheterul campionatului trecut, francezul Gregory Tade, acesta acuzand lipsa de unitate din cadrul lotului aflat sub comanda lui Mirel Radoi.

"Concluzia este simpla, daca nu marcam goluri, nu putem castiga. Daca nu joci cu coechipierii e foarte greu. Ati vazut echipa la inceputul meciului, cu mine, cu Varela, cu Chipciu, pare foarte puternica. Dar daca nu jucam intre noi nu se poate. Cei de la CFR au jucat ca o familie, au pasat, un-doi, au avut foarte multe ocazii si au marcat.

Nu cred ca suntem o echipa unita. Serios, nu vreau sa spun prostii, dar e foarte greu. E o presiune mare pentru echipa si cred ca am venit aici crezand ca vom castiga usor. Acum trebuie sa ne gandim sa lucram foarte mult, sa revenim cu alta atitudine si sa castigam meciuri", a declarat golgheterul sezonului trecut din Liga 1 la DigiSport.

Primul care a reactionat a fost "secundul" Nicolae Dica, omul din staff-ul Stelei desemnat sa vorbeasca in cadrul conferintelor de presa.

"Interesant ce a spus Tade, pentru ca eu credeam ca suntem o familie din ceea ce vedeam in vestiar, la antrenamente. Ne pune pe ganduri ce spune. Este clar ca nu trecem printr-o perioada foarte buna, dar cred in echipa aceasta si sper sa readucem Steaua acolo unde-i este locul, unde a fost in ultimii trei ani, adica pe primul loc", a declarat Dica.

Mai dur a fost Alexandru Chipciu, aceasta lasand sa se inteleaga ca exista tensiuni intre jucatorii romani si cei straini.

"Eu am trait alte vremuri la Steaua, eram foarte multi romani, foarte multi la nationala, eram foarte puternici, acum au venit jucatori noi, este normal sa nu fim noi integrati, dar ne respectam. Nu am avut conflicte. Poate fi si asta o cauza. Nu dau vina pe jucatorii veniti in vara. Suntem o echipa", a declarat atacantul Stelei.

Liga 1: Steaua Bucuresti pierde la CFR Cluj dupa un meci catastrofal

Campioana Romaniei a pierdut derbiul cu CFR Cluj din Liga 1, scor 0-2, dupa un meci extrem de slab.

Jucatorii lui Radoi au avut o evolutie extrem de modesta, reusind rareori sa ameninte cat de cat poarta adversa.

Steaua ramane dupa acest meci la sase puncte in spatele liderului Astra Giurgiu.

Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
Alegeri 2024. Cine sunt favoriții în viziunea lui Victor Ponta: “Oricine intră în turul doi cu George Simion, îl bate” INTERVIU VIDEO
Alegeri 2024. Cine sunt favoriții în viziunea lui Victor Ponta: “Oricine intră în turul doi cu George Simion, îl bate” INTERVIU VIDEO
Conflictele din Alianța PNL-PSD continuă deși a mai rămas puțin timp până la primul test al alegerilor. Unii candidații care și-au dorit să intre în cursa pentru Primăria Capitalei nu...
#Steaua scandal jucatori, #jucatori Steaua scandal, #Steaua CFR Cluj rezultat , #stiri Steaua