Scene socante in hochei: Un stelist, batut de un adversar la vestiar!

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Luni, 05 Martie 2012, ora 12:50
3366 citiri
Scene socante in hochei: Un stelist, batut de un adversar la vestiar!

Hocheiul romanesc ne-a oferit, duminica seara, un nou episod socant dupa ce un jucator de la Steaua a fost batut crunt de un adversar, legitimat la Corona Brasov, dupa finalul meciului direct, la vestiare!

Stelistul Catalin Berdila, in varsta de 19 ani, a fost luat la bataie de Josef Adorjan, de la Corona Brasov, in timp ce se afla la vestiar, la dezechipare.

Mai mult, oficialii "ros-albastrilor" care au incercat sa alerteze politia ar fi fost inconjurati de reprezentanti ai celor de la Corona care i-au presat sa renunte la aceasta idee.

"La putin timp dupa sfarsitul meciului de la Brasov, am fost informat telefonic de antrenorul Victor Corduban despre faptul ca jucatorul nostru Catalin Berdila, aflat pe holul de la vestiarele patinoarului, a fost atacat si lovit de catre jucatorul echipei gazda Josef Adorian. Fiind un caz de agresiune intamplat inafara terenului de joc, i-am recomandat sa sune de urgenta la 112 si sa ceara prezenta unui echipaj de politie pentru constatarea faptelor, moment in care convorbirea s-a intrerupt.

Dupa nenumarate incercari esuate, am reusit sa contactez din nou antrenorul, care mi-a spus ca e in imposibilitatea de a vorbi incat este inconjurat si amenintat de catre oficialii echipei din Brasov si o persoana care s-a recomandat ca fiind viceprimarul orasului. In acel moment am sunat eu insumi la 112 Bucuresti si am cerut legatura la Brasov, am informat politia despre eveniment si am cerut prezenta unui echipaj la fata locului.

L-am informat de asemenea, despre eveniment si pe comandantul CSA Steaua. Apoi am cerut antrenorului sa faca toate demersurile legale necesare, ca urmare echipa s-a deplasat la sectia 3 Politie din Brasov unde jucatorul nostru a facut plangerea de rigoare. Fara alte incidente, echipa se deplaseaza spre Bucuresti, iar jucatorul va merge in cursul diminetii de maine la Institutul de Medicina Legala pentru constatari. In raport cu acest incident, fac un apel la toti sustinatorii echipei Steaua Rangers sa trateze cu condescendenta evenimentul, sa nu-l transforme intr-un motiv pentru actiuni si atitudini care nu-si au locul in sport. Sa lasam organele abilitate sa se pronunte si sa ia masurile care se cuvin in functie de cele constatate.

Noi am facut demersurile legale, iar in continuare vom sesiza atat Federatia Romana de Hochei pe Gheata, cat si Agentia Nationala pentru Sport pentru luarea masurilor ce se impun pe plan sportiv", a spus presedintele echipei de hochei Steaua Rangers, Cristian Cirlan, pe pagina oficiala de Facebook a clubului.

La randul sau, jucatorul agresat a venit cu precizari.

"Domnul Adorjan nu a stiut sa fie fair-play, nu a avut curaj sa se bata cu mine pe gheata si, cand a trecut spre vestiare, m-a lovit cu pumnul. Daca era barbat, ne bateam pe gheata. Sa nu mai spun ca el m-a si scuipat cu arbitrul de fata si nu s-a luat nicio decizie", a explicat Catalin Berdila.

Steaua a trimis la Brasov, pentru meciul cu cei de la Corona, echipa de juniori, asa ca a pierdut intalnirea cat se poate de clar, cu 15-0. Conflictul dintre Berdila si Adorjan a inceput din timpul meciului, cand cei doi s-au scuipat si s-au jignit, fiind eliminati de arbitri.

De altfel, jucatorii celor doua formatii au "incins" o bataie generala si vineri seara, in meciul de la Bucuresti.

Bataie ca-n sapte pacate in hocheiul romanesc (Video)

Steaua si Corona se vor intalni din nou,in faza semifinalelor Ligii Nationale de hochei, cand se anunta din nou dueluri explozive.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că trimiterea sa în judecată de către procurorii DIICOT în dosarul "Veranda" nu este "o surpriză foarte mare",...
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
#stelist batut brasov, #bataie hochei brasov steaua, #berdila adorjan bataie , #stiri Steaua