Sepsi, la Steaua

Marti, 31 Martie 2009, ora 09:35
1508 citiri
Sepsi, la Steaua

Vice-campioana Romaniei, Steaua Bucuresti, este interesata de achizitionarea fundasului stanga Laszlo Spesi.

Oficialii gruparii din Bulevardul Ghenceau au inceput deja negocierile cu Benfica, formatie de care apartine fostul jucator al Gloriei Bistrita, anunta Gazeta Sporturilor.

Achizitionarea unui fundas stanga a devenit o misiune prioritara pentru "ros-albastri", dupa ce Emeghara este in continuare accidentat, iar Petre Marin a ajuns la 35 de ani si nu mai poate juca doua meciuri pe saptamana.

Imprumutat in Spania, la Racing Santander, unde evolueaza rar, Sepsi ar vrea sa revina in Romania, unde ar avea oportunitatea de a juca mai mult.

Singurul impiediment in realizarea transferului este varul lui Gigi Becali, Giovanni, care a fost lasat cu ochii in soare de jucator atunci cand s-a transferat in Portugalia.

Laszlo Sepsi (22 de ani) s-a transferat la Benfica la inceputul anului 2008 de la Gloria Bistrita, contra sumei de 2.5 milioane de euro. In cariera sa a mai trecut pe la Gaz Metan Medias si Rennes.

Comandantul militar al CSA Steaua, reacție neașteptată către FCSB înainte de câștigarea titlului
Comandantul militar al CSA Steaua, reacție neașteptată către FCSB înainte de câștigarea titlului
Clubul CSA Steaua are o reacție categorică față de FCSB înainte de finalul acestui sezon. CSA Steaua București a fost declarată deținătoarea de drept a palmaresului 1947-1998, pe care...
Încă o vedetă din Europa ajunge în MLS. La ce echipă va juca
Încă o vedetă din Europa ajunge în MLS. La ce echipă va juca
Olivier Giroud (37 de ani) urmează să facă o schimbare de peisaj în această vară. Potrivit RMC Sport, atacantul francez a ajuns la un acord cu Los Angeles FC. Ajuns la finalul...
#Laszlo Sepsi, #Steaua, #transfer , #stiri Steaua