Steaua a ramas pe drumuri

Miercuri, 17 August 2011, ora 16:53
4718 citiri
Steaua a ramas pe drumuri

Sperantele suporterilor Stelei de a revedea echipa in Ghencea s-au naruit miercuri, cand negocierile dintre clubul "ros-albastru" si Ministerul Apararii Nationale (MApN) au esuat.

Miercuri au avut loc discutiile decisive dintre conducerea Stelei si generalii Armatei, insa cele doua parti nu au putut ajunge la un acord.

Desi s-au intins pe durata a mai multe ore, negocierile dintre Steaua si MApN au fost blocate de datoria de peste 450.000 de euro a "ros-albastrilor".

"Noi suntem deja plecati din Ghencea, puteti sa faceti ce vreti cu baza de acolo.", a fost mesajul reprezentantilor Stelei catre Armata, conform site-ului gsp.ro.

Clubul a mentionat ca este de acord sa plateasca datoria doar cu conditia ca stadionul sa fie scos la licitatie sau sa fie concesionat echipei pentru urmatorii 49 de ani, cu clauze de investitii anuale, asa cum a solicitat, in mai multe randuri, si patronul Gigi Becali.

Cei de la MApN nu au fost insa de acord si astfel negocierile au picat, Steaua urmand sa joace in continuare partidele de pe teren propriu in provincie.

Astfel, Steaua va disputa meciul cu FCM Targu Mures, din etapa a cincea a Ligii 1, la Buzau, urmand ca de pe 17 septembrie sa se mute pe National Arena.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
Marcel Ciolacu trece peste regrete: : ”Era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide să nu fie jucători” VIDEO
Marcel Ciolacu trece peste regrete: : ”Era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide să nu fie jucători” VIDEO
Candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei va fi validată de PSD săptămâna viitoare, în forurile statutare, a declarat marţi, 23 aprilie, liderul partidului, premierul Marcel Ciolacu....
#Steaua evacuata Ghencea, #Steaua negocieri MApN, #Steaua revenire Ghencea , #stiri Steaua