Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Steaua, acuzata de jocuri de culise: E mana lui Argaseala!

Miercuri, 05 Noiembrie 2014, ora 19:44
2565 citiri
Steaua, acuzata de jocuri de culise: E mana lui Argaseala!
Foto: Stiri de Sport

Suspendat 16 etape dupa ce l-a bagat in spital pe Raul Rusescu, mijlocasul Gabi Muresan acuza conducerea Stelei de jocuri de culise.

Fotbalistul celor de la ASA Targu Mures este de parere ca presedintele campioanei, Valeriu Argaseala, este in spatele acestei decizii fara precedent a Comisiei de Disciplina.

"Este incredibil cat am putut sa primesc! Este exclusiv mana lui Argaseala, cel care in momentul in care Gardos i-a rupt piciorul lui Bacila a tras sforile sa i se reduca pedeapsa jucatorului sau. Voi ajunge la TAS! Nu o sa stau sa ma faca toti stelistii praf. Consider ca dupa meciul de la Targu Mures am fost suspus unui linsaj mediatic din partea oamenilor de Steaua, care in ultimii ani au avut si ei fotbalisti in echipa care au produs accidentari grave.

Eu sunt sigur ca Gardos nu a vrut sa-i rupa piciorul lui Bacila, dar nimeni nu a facut scandal ca acum! La Chiajna am fost provocat in permanenta pe teren si lovit doar sa ripostez si chiar am luat un galben, dupa ce si acolo am reactionat involuntar", a spus Gabi Muresan, conform Fanatik.

Suspendare fara precedent in Liga 1: Pedeapsa drastica pentru omul care l-a bagat in spital pe Rusescu

Mijlocasul echipei din Targu Mures a fost suspendat 16 etape de Comisia de Disciplina a FRF.

Decizia vine dupa ce Muresan l-a lovit cu cotul in figura pe stelistul Raul Rusescu, acesta din urma fiind aproape sa-si piarda ochiul drept.

In ziua in care Muresan a fost suspendat, Rusescu a fost operat la Spitalul Militar din Capitala, el fiind anuntat de medici ca nu va mai evolua in acest an in vreun meci.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Muresan Steaua Argaseala, #Steaua jocuri culise FRF, #Muresan Rusescu accidentare, #Gabi Muresan suspendat , #stiri Steaua