Steaua ar putea fi depunctata! Duckadam, la un pas de a izbucni in plans

Vineri, 14 Noiembrie 2014, ora 07:31
5020 citiri
Steaua ar putea fi depunctata! Duckadam, la un pas de a izbucni in plans

Steaua ar putea fi depunctata de Comisia de Disciplina a FRF ca urmare a unor declaratii facute de presedintele de imagine al campioanei, Helmuth Duckadam, dupa meciul de la Targu Mures.

"Eroul de la Sevilla" l-a atacat dur pe arbitrul intalnirii, Istvan Kovacs, iar Comisia de Disciplina a decis sa intervina.

Duckadam a fost audiat miercuri de membri Comisiei, care i-au adus la cunostinta acuzatiile, el fiind incadrat la un articol al regulamentului care prevede inclusiv depunctarea Stelei.

Fostul mare portar se declara extrem de dezamagit de aceasta stare de fapt.

"Am fost atat de dezamagit si de suparat incat, chiar daca am 55 de ani, imi venea sa plang de ciuda. Eu, Helmuth Duckadam, am lezat imaginea fotbalului romanesc? Eu, care toata cariera mea de jucator si de conducator nu am avut nici macar o singura abatere?", a spus stelistul pentru editia tiparita a Gazetei Sporturilor.

Duckadam a devenit apoi tot mai vehement, anuntand ca vrea sa fie sters din istoria sportului romanesc.

"Daca am lezat imaginea fotbalului romanesc, atunci doresc sa fiu scos de urgenta din toate analele sportului romanesc! Dunt atat de dezamagit si de derutat... Nu-mi vine sa cred ce se intampla in momentul de fata", a mai declarat acesta.

Afirmatiile facute de presedintele de imagine al Stelei au fost incadrate la articolul 52 din Regulamentul Disciplinar, care prevede urmatoarele:

"Fapta unei persoane care prin orice mijloace, cum ar fi gesturi sau cuvinte jignitoare, aduce atingere onoareai, reputatiei sau demnitatii unei persoane se sanctioneaza astfel: (...) daca autorul este un oficial, cu masura suspendarii de la 2 la 6 luni."

Punctul 2 al acestui articol arata ca fapta savarsita prin intermediul mass-media aduce pedepse mai mari, intre 6 si 12 luni de suspendare, iar recidiva vine cu dublarea sanctiunii individuale si cu depunctarea clubului.

Cat poti sa fii de nesimtit ca sa iti bati joc in halul asta de o echipa? A fost rea vointa, a vrut sa ne arate ca lui nu i se poate intampla nimic. Daca va mai arbitra in curand, cer de-acum demisia conducerii FRF! - Duckadam, dupa meciul de la Targu Mures

M.D.

Citeste si:
Cum golește Iohannis de importanță funcția de președinte al României
Cum golește Iohannis de importanță funcția de președinte al României
Președintele Klaus Iohannis rămâne la un minim al încrederii românilor, conform unui sondaj de la finalul anului trecut acesta având doar 20%, fiind în spatele premierului Ciucă și a...
Ministrul Energiei anunță modificarea legii plafonării și compensării. Coaliția s-a răzgândit în privința sprijinirii românilor loviți de facturi
Ministrul Energiei anunță modificarea legii plafonării și compensării. Coaliția s-a răzgândit în privința sprijinirii românilor loviți de facturi
Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anunțat duminică, 16 ianuarie, că guvernul lucrează la o nouă schemă de sprijin pentru populație în urma creșterii facturilor la curent și gaze, care...