Steaua are un nou antrenor de la 1 iunie

Luni, 02 Mai 2011, ora 09:40
3749 citiri
Steaua are un nou antrenor de la 1 iunie

Tehnicianul portughez al Brasovului, Antonio Conceicao, va prelua formatia din Bulevardul Ghencea peste 30 de zile, cand ii expira contractul cu ardelenii.

Clubul de sub Tampa nu detine posibilitatea de a-i prelungi unilateral intelegerea, Conceicao urmand sa semnze un contract pe doi ani cu Steaua, informeaza Gazeta Sporturilor.

Seful brasovenilor, Ioan Neculaie, nu agreeaza trecerea portughezului in Ghencea, dar nu poate face nimic pentru a opri mutarea care va avea loc la 1 iunie, chiar daca sustine ca va activa o clauza care ii va prelungi automat contractul.

"Exista in contract formularea 'clubul are dreptul sa prelungeasca intelegerea', dar ea nu contine si date financiare. Nu e specificat un salariu sau o suma pentru care Conceicao ar fi obligat sa continue sub Timpa! Clauza aceasta e una morala", a explicat Marcel Popescu, impresarul portughezului si viitor conducator al Stelei.

Conform sursei citate, "ros-albastrii" au negociat deja cu Toni Conceicao si i-au oferit un salariu de 200.000 de euro pe sezon.

Obiectivele portughezului vor fi clasarea pe un loc de Liga Campionilor in 2012 si castigarea titlului de campioana in 2013.

"Intentia e sa i se dea timp sa se adapteze la ce inseamna Steaua si sa nu aiba asupra lui, din start, presiunea teribila de a castiga obligatoriu campionatul. Va trebui insa sa faca o echipa atit de puternica pentru al doilea an de contract, incit sa mearga lansat la titlu in 2013. Urmeaza sa-i aducem deja si doi jucatori pe care i-a solicitat in mod expres, unul din campionatul intern si altul de peste hotare.", a anuntat un oficial al formatiei din Ghencea.

Antonio Conceicao a antrenat pana in prezent formatiile Naval, Estrela Amadora, Vitoria Setubal, Trofense, CFR Cluj, Belenenses si FC Brasov.

Singurele trofee ale portughezului au fost cucerite cu CFR Cluj: Cupa si Supercupa Romaniei in 2009.

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#Antonio Conceicao, #Steaua Bucuresti, #Conceicao antrenor Steaua, #Sorin Cartu , #stiri Steaua