Steaua, arta autodistrugerii

Vineri, 17 Februarie 2012, ora 12:32
3572 citiri
Steaua, arta autodistrugerii

Steaua a pierdut cu Twente Enschede pe National Arena, un rezultat surprinzator doar pentru necunoscatori.

"Avem nevoie de un fundas dreapta si un atacant care sa marcheze", era concluzia lui Gigi Becali la sfarsitul anului trecut. Ce-a adus? Un aparator dreapta care mai mult a fost accidentat in ultimii ani, in persoana lui Ovidiu Dananae, venit gratis, si un atacant care a marcat un singur gol in tur, acesta fiind Gabriel Machado, adus de la prietenul Florian Walter.

In schimb, Becali si-a facut pofta si a platit 750.000 de euro pentru Parvulescu, doar pentru a-i face o aroganta finului Borcea si "mascariciul" Badea, asa cum il numea inainte de Craciun.

750.000 de euro pentru un fundas stanga, pozitie pe care Steaua ii mai are pe Pablo Brandan si Iasmin Latovlevici. Asadar, 750.000 de euro platiti pentru nici macar o rezerva!

Si daca nu s-a inteles. 750.000 de euro pentru a avea patru solutii pe partea stanga, pentru ca acolo e si Lupu, si nici macar un euro pentru banda dreapta, unde e doar vesnic accidentatul Matei

Cum era de asteptat, nici atacantul de multe milioane si care marcheaza pe banda rulanta n-a venit. S-a preferat pastrarea lui Nikolici, autor a 3 goluri intr-un intreg tur, si aducerea lui Machado, autor a unui singur gol in tur!

Iar dupa meciul cu Twente avem din nou aceleasi discutii ca-n tur. Atacantii nu stiu sa inscrie, desi ocazii au, iar partea dreapta a fost punctul slab, cu un Dananae depasit categoric de un Ola John care promite, totusi, sa ajunga un mare fotbalist.

Degeaba ai trei fundasi de clasa pe stanga, daca in dreapta e bulevard. Degeaba ai mijlocasi adusi cu bani multi, daca atacantii inscriu mai rar ca fundasii. Degeaba ai costum, daca n-ai pantofi...

Vina? Pai vina e in aceasi masura a lui Becali, cat si a lui Stan. Primul pentru ca inca face transferuri dupa ureche si, foarte probabil, va continua sa faca, iar al doilea pentru ca n-are niciun fel de cuvant in fata patronului.

In aceste conditii, infrangerea Stelei in fata unei echipe organizate ca cea a lui Twente e una normala, iar eliminarea din competitie ar fi o surpriza doar pentru necunoscatori.

Citeste si:
ALDE îl invită pe Orban să se înscrie în partid: „Locul liberalilor adevărați este aici. Susținătorii lui Traian Băsescu au pus stăpânire pe PNL”
ALDE îl invită pe Orban să se înscrie în partid: „Locul liberalilor adevărați este aici. Susținătorii lui Traian Băsescu au pus stăpânire pe PNL”
Președintele Consiliului Național al ALDE Cristian Dima a lansat vineri, 17 septembrie, o invitație către liderul PNL Ludovic Orban să se înscrie în ALDE în cazul în care va pierde...
Ce spune președinta Senatului despre un eventual guvern minoritar. ”Așa speculații nu fac bine României”
Ce spune președinta Senatului despre un eventual guvern minoritar. ”Așa speculații nu fac bine României”
Preşedintele Senatului, Anca Dragu, a declarat, vineri, că USR PLUS nu va sprijini un guvern minoritar, menţionând că experienţa României cu astfel de guverne este una "proastă"....
Sursa: Ziare.com