Steaua ia pozitie dupa greselile de arbitraj de la meciul cu Dinamo Kiev: Comunicat oficial

Vineri, 12 Decembrie 2014, ora 13:15
5771 citiri
Steaua ia pozitie dupa greselile de arbitraj de la meciul cu Dinamo Kiev: Comunicat oficial
Foto: SteauaFC

Steaua a reactionat dupa infrangerea suferita in fata celor de la Dinamo Kiev, in Grupa J a Europa League, in urma careia campioana Romaniei a fost eliminata din competitie.

Printr-un comunicat oficial, "ros-albastrii" pun infrangerea in carca arbitrului Michael Oliver, pe care il acuza ca le-a refuzat un penalti si a validat un gol marcat din offside de oaspeti.

Iata comunicatul oficial al Stelei:

"Jucatorii lui Constantin Galca nu au putut sa profite de infrangerea celor de la Aalborg, cu acelasi scor, de pe terenul lui Rio Ave si s-au vazut invinsi dupa golurile reusite, in a doua parte a jocului, de Yarmolenko si Lens.

Steaua putea transa calificarea in prima repriza, cand Szukala, Chipciu, Varela, Tanase, Samartean sau Keseru au trecut pe langa deschiderea scorului si l-au evidentiat pe veteranul portar al lui Dynamo, Shovkovskiy. In cea de-a doua parte, jocul a fost echilibrat, insa arbitrul Michael Oliver le-a refuzat stelistilor o lovitura de pedeasa la scorul de 0-0, in urma unui hent evident al lui Dragovic si a validat golul lui Yarmolenko, aflat in afara jocului in momentul in care a primit pasa de la Sydorchuk.

Campionii Romaniei parasesc astfel o competitie in care meritau sa continue, insa nesansa din partida de la Aalborg, unde au ratat ocazii uriase si au primit un gol neasteptat a facut ca danezii invinsi la Bucuresti cu 6-0 sa se califice in "primavara europeana" de pe a doua pozitie in clasament.

Astfel, ros-albastri raman, in continuare, concentrati pe competitiile interne, acestia fiind angrenati in lupta pentru titlu, Cupa Romaniei si Cupa Ligii. In ultima competitie vor evolua chiar duminica, la Iasi, impotriva celor de la CSMS, pe care i-au invins, duminica trecuta, in campionat, cu 1-0."

Steaua a pierdut, scor 0-2, partida disputata joi seara cu Dinamo Kiev si a fost eliminata din Europa League.

Steaua, eliminata din Europa League, dupa un meci cu greseli de arbitraj

7 puncte a strans Steaua in Grupa J a Europa League, pe care a terminat-o pe locul 3, dupa Dinamo Kiev si Aalborg.

I.G.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Steaua greseli arbitraj Dinamo Kiev, #Steaua comunicat oficial Dinamo Kiev , #stiri Steaua