Steaua, implicata intr-un nou scandal financiar

Joi, 21 Aprilie 2011, ora 09:31
2983 citiri
Steaua, implicata intr-un nou scandal financiar

Formatia din Bulevardul Ghencea este implicata intr-un nou scandal financiar dupa ce a refuzat sa plateasca taxa de formare a portarului Ciprian Tatarusanu catre clubul Juventus Bucuresti.

Presedintele formatiei din esalonul secund, Marian Rusen, a dezvaluit ca se va adresa Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS) pentru a intra in posesia celor 75.000 de euro solicitati.

"Domnule, eu cred ca lui Gigi Becali, care este un om de buna-credinta, nici nu i s-a comunicat de catre angajatii sai aceasta problema. Am facut o adresa catre Steaua, in care am cerut cei cinci la suta din taxa de solidaritate pentru formarea lui Ciprian Tatarusanu, adica 75.000 de euro.

FIFA si UEFA au dat o hotarare, conform careia, in anul 2009, pentru jucatorii care aveau 23 de ani si au fost vanduti la alte echipe, cluburile care i-au format trebuie sa primeasca cinci la suta taxa de solidaritate.

Ei bine, angajatul Stelei, Aurel Iordachescu, mi-a spus telefonic ca ei au facut transferul lui Ciprian de la Gloria Bistrita in anul 2007. Vezi Doamne, legea respectiva nu era atunci in vigoare, adica eu n-o sa vad niciun ban. Astea sunt scuze penibile si nu ma intereseaza pe mine. Legea e lege pentru toata lumea. In aceste conditii, eu o sa ma adresez TAS.", a declarat Rusen, conform Prosport.

Aurel Iordachescu a recunoscut ca a discutat cu Marian Rusen, dar a delarat ca a fost doar o convorbire privata intre doi vechi prieteni.

"Domnule, eu nu intru cu nimeni in nicio polemica! Este dreptul lui Marian Rusen sa se duca si sa se adreseze unde vrea. Eu am avut o discutie cu el ca intre doi prieteni. Este treaba lui ca v-a dezvaluit-o.", a comentat Aurel Iordachescu.

La inceputul returului, "ros-albastrii" s-au confruntat cu probleme similare si in cazul jucatorului Florin Gardos, transferat de la Concordia Chiajna.

Steaua Bucuresti l-a transferat pe Ciprian Tatarusanu in 2008 de la Gloria Bistrita in schimbul sumei de 1,5 milioane de euro. Goalkeeperul in varsta de 25 de ani a jucat tot la Gloria in primul sezon, sub forma de imprumut, iar din 2009 a bifat 19 meciuri in tricoul gruparii din Bulevardul Ghencea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Ciprian Tatarusanu, #Steaua amenintari TAS, #transferuri Steaua, #Juventus Bucuresti , #stiri Steaua
Comentarii