Steaua, in Europa League

Sambata, 21 Mai 2011, ora 18:59
2288 citiri
Steaua, in Europa League

Steaua si-a asigurat prezenta in urmatoarea editie a Europa League, dupa s-a impus cu 3-1 la Cluj, in fata lui CFR, intr-un meci din cadrul ultimei etape a Ligii 1.

"Ros-albastrii" vor juca finala Cupei cu Dinamo fara griji, dupa ce-au obtinut in Gruia cele 3 puncte de care mai avea nevoie pentru a fi sigura ca va evolua in urmatoare editie a cupelor europene.

Nici bine n-a inceput partida ca oaspetii au si preluat avantajul. In minutul 5, Surdu l-a driblat usor pe Panin si a punctat cu un sut pe sub Nuno Claro.

Peste alte 13 minute, stelistii si-au dublat avantajul dupa ce Nicolita a recuperat o minge si a marcat cu un sut frumos de la 20 de metri.

Scorul primei reprize a fost insa 1-2, pentru ca Bus, privit din tribune de viitorul antrenor al clujenilor - portughezul Jorge Costa, a introdus in poarta lui Tatarusanu o centrare venita din partea stanga de la Veloso.

In mitanul secund, CFR Cluj a cautat golul egalizator, insa sperantele le-au fost naruite in minutul 89, cand Minca a scapat, ca un incepator, o minge in fata, iar Bilasco a stabilit scorul final.

Din minutul 71, gazdele au evoluat in 10 oameni, dupa ce Cadu a vazut cel de-al doilea cartonas galben si, implicit, pe cel rosu.

CFR Cluj: Nuno Claro (Minca '46) - Panin, Cadu, Rada, Veloso - Kone. Muresan, Dica, Hora - Bastos (Bud '59), Bus (Sare '79).

Antrenor: Alin Minteuan.

Steaua: Tatarusanu - Emeghara, Gardos, Galamaz, Latovlevici - Nicolita, Bicfalvi, Brandan (Szekely '87), Surdu (Radut '67) - Dica (Tanase '46), Bilasco.

Antrenor: Cosmin Olaroiu.

Arbitri: Sebastian Coltescu (centru) - Cristian Nica, Eduard Dumitrescu (asistenti) - Stefan Erdei (rezerva).

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Steaua calificare Europa League, #Steaua victorie CFR Cluj, #CFR Steaua ultima etapa , #stiri Steaua