Steaua, in pericol sa fie retrogradata

Vineri, 30 Martie 2012, ora 13:08
6203 citiri
Steaua, in pericol sa fie retrogradata

Steaua risca sa fie retrogradata din Liga 1.

Editia tiparita a cotidianului Prosport anunta ca "ros-albastrii" risca sa nu obtina licenta pentru urmatorul sezon al primei ligi de fotbal din Romania.

In dosarul de licentiere este impusa o clauza clara: orice club care vrea sa obtina licenta trebuie sa aiba cel putin cinci grupe de juniori. Pe hartie, nu ar fi probleme, Steaua stand bine la acest capitol. Doar ca sursa citata sustine ca, in acest sezon, multe din grupele de pitici nu au reusit sa stranga 11 jucatori la antrenamente. Mai mult, la una dintre grupe veneau, uneori, doar 5 jucatori.

"Avem si noi informatii ca foarte multi fotbalisti au plecat de la Steaua din cauza conditiilor proaste de pregatire pana la revenirea in Ghencea. Vom merge la antrenamente, sa vedem daca exista numarul de juniori pe care ei l-au trecut pe tabel. Stim sigur ca foarte multi au plecat la Dinamo si la alte formatii. Nu mi se pare normal ca cel mai titrat club din tara sa nu se claseze cu echipa cea mai buna de juniori in primele 6 echipe din Romania. De asemenea, vom mai verifica si alte sectoare din cadrul clubului Steaua, de la numarul de angajati, personal, tot; nu ne permitem sa ne mai jucam cu acordarea licentei, indiferent de numele clubului", a declarat o persoana din cadrul FRF, sub protectia anonimatului.

Se pare ca "ros-albastrii" au au decis sa mai detina la Centrul de copii si juniori doar cinci grupe, atat cat este necesar pentru a obtine licenta, pentru ca apoi, odata cu obinerea acesteia, sa nu se mai implice deloc.

Anul trecut, doua mari echipe ale fotbalului romanesc, FC Timisoara si Universitatea Craiova, n-au reusit sa obtina licenta pentru sezonul 2011/2012 al Ligii 1.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Steaua pericol retrogradare, #Steaua licenta Liga 1 , #stiri Steaua