Steaua incaseaza o lovitura dura

Miercuri, 12 Iunie 2013, ora 07:55
4254 citiri
Steaua incaseaza o lovitura dura
Foto: Gsp

Excluderea din cupele europene si o posibila din Liga 1 ar deveni un lucru marunt in cazul in care solicitarea oficiala a clubului FCM Bacau s-ar concretiza. Exista deja un precedent de acest gen, iar pentru Steaua se anunta clipe extrem de dificile.

Clubul FCM Bacau a solicitat oficial excluderea din fotbal a clubului Steaua pentru ca oficialii ros-albastrilor au contestat in instantele civile datoria din cazul Baciu, informeaza editia tiparita a cotidianului Gazeta Sporturilor.

Steaua a platit cei 800 de mii de euro catre FCM Bacau, insa in paralel a continuat procesul in civil, la Tribunalul Bucuresti si cel din Bacau pentru a contesta decizia TAS.

Din acest motiv, FCM Bacau a inaintat o solicitare oficiala catre FRF prin care se solicita excluderea Stelei din fotbal.

"In aceeasi situatie, Universitatea Craiova a fost dezafiliata, deci decizia ar trebui sa fie identica si pentru Steaua", a spus Daniel Scanteie, presedintele clubului din Bacau.

"Daca e regulamentar sa contesti in civil o decizie definitiva a instantelor sportive, atunci ce rost mai au tribunalele sportive? De ce nu se merge direct in civil?", a mai spus Scanteie.

In plus, FCM Bacau a trimis si o notificare la UEFA pentru a instiinta forul european ca Steaua s-a adresat unei instante civile.

In urma cu doi ani, Universitatea Craiova a fost scoasa din fotbal pentru ca a mers in civil in litigiul de munca pe care il avea cu Victor Piturca.

C.S.

Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
#Steaua FCM Bacau, #Steaua dezafiliata, #Steaua exclusa fotbal , #stiri Steaua