Steaua, la un pas de a rata transferul anului

Luni, 17 Decembrie 2012, ora 07:20
3707 citiri
Steaua, la un pas de a rata transferul anului

Steaua este pe punctul de a rata transferul anului, mijlocasul Alexandru Maxim ezitand sa isi dea acordul pentru a evolua in Ghencea.

Desi Gigi Becali a anuntat ca mutarea este facuta, el dezvaluind pana si salariul pe care "pandurul" il va avea la Steaua, se pare ca lucrurile sunt departe de a fi clarificate.

Chiar daca conducatorii cluburilor Steaua si Pandurii s-au pus de acord asupra pretului lui Maxim, pe jucator nu l-a contactat nimeni iar acesta este deranjat pentru ca afla din presa unde va juca in 2013.

Internationalul roman a dezvaluit ca singurul contact avut cu Steaua a fost prin intermediul SMS-ului trimis de unul dintre oficialii "ros-albastrilor", cel mai probabil managerul Meme Stoica.

Confirmand cumva problemele ivite in cazul transferului lui Maxim, Stoica a postat un mesaj misterios pe un site de socializare.

"Acum un an si jumatate, i-am propus lui Raul Rusescu un contract decent, dar sub ceea ce primeau jucatorii importanti din lotul Stelei. A intrebat doar de unde poate lua programul de pregatire pt vacanta.

Acum un an, la 22 ani, Alex Chipciu a renuntat la un contract mult mai bun pentru a veni la Steaua, desi jucase si marcase deja pentru echipa nationala. N-a negociat, nici macar nu si-a rugat agentul sa negocieze. In vara, Mihai Pintilii a iesit cel mai bun mijlocas din tara conform indexului Instat Football. Cand l-a cautat Steaua, a venit in ghips de la Petrosani si a semnat fara sa citeasca contractul.

Tare bine ar fi ca unii sa citeasca ce am postat aici. Pentru ei in primul rand. Pana nu e prea tarziu", a scris Meme.

Daca este intr-adevar vorba despre Maxim, el fiind singurul fotbalist roman dorit de Steaua in aceasta perioada, problema in perfectarea mutarii este evidenta - salariul.

Detaliile transferului lui Maxim la Steaua

Mijlocasul in varsta de 22 de ani nu este de acord cu salariul de 8.000 de euro pe luna, dorindu-si mai mult, posibil chiar mai mult decat plafonul maxim din Ghencea de 10.000 de euro lunar.

Becali anunta un super transfer la Steaua: "A semnat, m-a costat 1,45 milioane de euro"

"Nu am semnat cu Steaua", le-a spus in aceste zile Maxim tuturor celor care l-au contactat.

Pana acum, transferul lui Alexandru Maxim a fost anuntat oficial atat de finantatorul Stelei, Gigi Becali, cat si de presedintele Pandurilor, Marin Condescu.

De fotbalistul gorjenilor s-au mai interesat Mircea Rednic, antrenorul belgienilor de la Standard Liege, si cateva grupari din Germania.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#Steaua transfer Maxim, #Maxim transfer Steaua, #Steaua transfer ratat, #Maxim contract Steaua , #stiri Steaua