Steaua primeste inca doua vesti proaste

Luni, 02 Septembrie 2013, ora 20:12
3850 citiri
Steaua primeste inca doua vesti proaste

Vestile proaste se tin scai de Steaua intr-un inceput de saptamana ce se dovedeste a fi de cosmar. Dupa ce transferul lui Wesley a picat, iar Laurentiu Reghecampf e aproape de demisie, Steaua a mai primit doua vesti proaste.

Oficialii clubului din Ghencea nu au reusit sa perfecteze transferurile jucatorilor Fernando Varela si Pantelis Kapetanos, considerati prioritari pentru campania de achizitii.

"Cu Varela este foarte complicata treaba, e plecat la echipa nationala a Capului Verde si sunt sanse spre zero sa-l facem. Pe Kapetanos am vrut sa-l luam doar daca se face liber, am discutat cu Iuliu Muresan, dar nu se pune problema", a declarat Mihai Stoica la Digi Sport.

In aceste conditii, Steaua va juca in grupele Ligii Campionilor cu doar doi fundasi centrali de meserie - Szukala si Gardos. Oficialii Stelei vor incerca sa-i reprofileze pe Pintilii si Filip pe acest post pentru a-si acoperi amatorismul de care au dat dovada.

Totodata, in ceea ce priveste postul de atacant, Steaua se va descurca doar cu italianul Piovaccari, intrucat Nikolici este accidentat.

Steaua incaseaza o lovitura grea

In pofida golurilor care se resimt in lotul Stelei, Mihai Stoica sustine ca lucrurile nu sunt chiar atat de grave si ca, in realitate, se anuleaza o nedreptate care ar fi fost facuta.

"Nu mi se pare corect ca unii care au muncit sase meciuri fara infrangere si au dus echipa in grupele Ligii sa nu joace in Liga, iar in locul lor sa intre altii! Ne-ar mai fi trebuit un fundas central, dar din nefericire nu s-a putut concretiza", a mentionat Stoica.

Steaua va juca in grupa E a Ligii Campionilor cu Chelsea, FC Basel si Schalke 04.

C.S.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#transferuri Steaua, #jucatori transferati Steaua, #lot Steaua UEFA , #stiri Steaua