Steaua reactioneaza dur in conflictul cu Armata

Luni, 12 Ianuarie 2015, ora 22:12
6140 citiri
Steaua reactioneaza dur in conflictul cu Armata

Oficialii Stelei au reactionat dur, luni seara, dupa ce s-a aflat ca si noua stema aleasa de Gigi Becali a dat nastere unui litigiu.

Presedintele clubului din Ghencea, Valeriu Argaseala, a vorbit pe un ton dur ca urmare a contestatiei depuse de cei de la Venus, care sustin ca stelistii le-au copiat emblema.

"N-o sa stam in fiecare zi sa ne uitam cine mai contesta si sa ne mai luam alta masura de precautie! Noi am fost disciplinati si corecti! Ce mai vor de la noi? Se gasesc tot felul de oameni care vorbesc pentru ca Steaua face rating", a declarat Valeriu Argaseala la Digi Sport.

De asemenea, acesta a avut o pozitie similara si in momentul in care a fost intrebat de ce Steaua nu negociaza cu Armata.

"Din decembrie tot incerc sa discut. Ei ne spun ca n-au nicio noutate si ca nu exista subiect de discutie. Ce sa fac, sa ma duc sa fac planton?", a mai spus Argaseala.

Inalta Curte de Casatie si Justitie a hotarat, la inceputul lunii decembrie, ca Gigi Becali sa piarda marca Steaua, dupa un litigiu cu Clubul Sportiv al Armatei Steaua. Decizia instantei este definitiva si irevocabila.

CSA Steaua a cedat dreptul de utilizare al marcii Steaua catre Asociatia Fotbal Club Steaua in 1998, insa societatea a fost falimentata. In locul ei a aparut Fotbal Club Steaua, detinuta de Gigi Becali, care a continuat sa foloseasca marca "Steaua".

Armata a contestat, insa, acest drept si, dupa ce Tribunalul Bucuresti si Curtea de Apel Bucuresti i-au dat castig de cauza lui Becali, Inalta Curte a revenit si a hotarat ca omul de afaceri trebuie sa piarda marca "Steaua".

C.S.

Citeste si:
De câte ori s-a rupt PNL în ultimii 30 de ani ANALIZĂ
De câte ori s-a rupt PNL în ultimii 30 de ani ANALIZĂ
În contextul confruntării extrem de disputate dintre Ludovic Orban și Florin Cîțu pentru șefia PNL, care, conform unor voci liberale, ar putea duce la scindarea partidului după congresul de...
CTP, despre congresul PNL: ”E o bătaie de joc, pe față, la adresa cetățenilor. Ce-o să spună oamenii care au limitare la nunți, la alte evenimente”
CTP, despre congresul PNL: ”E o bătaie de joc, pe față, la adresa cetățenilor. Ce-o să spună oamenii care au limitare la nunți, la alte evenimente”
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat la Digi24 despre congresul PNL ce va avea loc sâmbătă, 25 septembrie, la Romexpo, în urma căruia va fi ales președintele PNL. „Am și un...
Sursa: Ziare.com